|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
אקס מנהל
|
אל תדאג, אין להם TM.
צריך לשלם הרבה כסף בשביל להיות סימן רשום. תגיד לי שניה, באיזה שם הבעלים מציג את עצמו? |
![]() |
![]() |
# 22 |
משתמש - היכל התהילה
|
גל היה אחד ממנהלי Csf/Shift, לפחות בזה הוא לא שיקר,
אלעד, תודה על השיעור :P |
![]() |
![]() |
# 23 |
הוסטסניון
|
אורן מבאר שבע, הוא לא נתן שם משפחה והוא טוען שהוא ועוד 2 חברים לפני שנה קנו מאיזה גל אחד את הזכויות על השם משהו כזה ב 1400-1500 שקלים
ויש פה אולי למישהו דרך ליצור קשר עם גל? זה הכי פשוט שאפשר לעשות |
![]() |
![]() |
# 24 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני חושב שאני יודע על איזה אורן אתה מדבר, תרגע אין להם שום זכויות על הפורום הזה. אם הם היו רוצים זכויות הם לא היו משאירים את הדומיין פנוי. |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
משתמש - היכל התהילה
|
תפתח פורום עם הדומיין הזה בשם אחר...
כלומר - תקרא לפורום "בננה" אבל הכתובת שלו תיהיה CSF.. |
![]() |
![]() |
# 26 |
Permanently Banned
|
קל מאד
כל העסק הזה גם יש לו זכויות ל CSF או משהו אתה יכול לפתוח פורומים CS"F תרטט ראשי תיבות אל תכתוב בשום מקום וWALLA יש לך מה שאתה רוצה למה זכויות לפורום באמת אני יכול לשים כסף שזה VB או IPB שזה מסחרי כל אחד שרוצה יכול לפתוח אז הוא מחרטט לך בשכל!!! |
![]() |
![]() |
# 27 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
אם מישהו רוצה להשתמש בשם הזה, שייפנה אלי, אני אמכור לו רישיון ב 1000$, סבבה? מה זה השטויות האלו, קנה ממנו את הרישיון.. זה חאפריות לשמה ![]()
![]() |
# 28 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 29 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
יש כזה דבר קניין רוחני.
אני לא יודע עד כמה זה תקף מבחינת הפורום, אבל אפשר להגיד שהם קנו את הזכויות "בחוואה", קנו בעלות על הפורום מבן אדם קיים - הסכם בין אדם לאדם ולא בין אדם לרשויות. ככה שנגיד והשם הוא לא TM או R( ואני מאמין שהם לא רשמו את השם כ-TM אם אתה מדבר פה על 1500 ש"ח ) יש לך כל זכות להשתמש בו לכל מטרה, באותה מידה גם להם יש את אותה זכות להשתמש בשם. המקסימום שיכול להיות זה שהם יתקיפו לך את הפורום עד שתוותר עליו חח
# 30 |
הוסטסניון
|
לאדע מה לעשות, מצד אחד זה לא יכול להיות מצד שני הוא הפחיד אותי...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|