|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא יודע אם זה קיים בPHP אבל אפשר אולי איזשהו מנגנון של Reflection שיעשה את זה, ויאמת שפונקציית זכויות היוצרים נקראת.
מובן, שאפשר להעיף את המנגנון, אבל החכמה היא לתת לו כמה שיותר תפקודים, ולהפוך אותו למאד קריטי. |
![]() |
![]() |
# 22 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא אוכל לפרט אבל המערכת לא שלי אני לוקח מערכת כלשהי וצריך להכניס בה את החסימה הזאת
ולכן אסור לי להצפין את כל המערכת (גם אני משתמש בתוכנה להצפנה) |
![]() |
![]() |
# 23 |
תודה על תרומתך.
|
זה כמו הויכוח התמידי אם אפשר לפרוץ לאיזשהו מקום
קח לדוגמא את המערכת של VB שהיא מאד מתוחכמת ומאד קשה להוריד ממנה את הרישיון אבל תמיד תמצא ברשת גרסאות פרוצות של VB וככה זה עם כל דבר אתה צריך לבנות מנגנון, להצפין אותו טוב טוב ולהחביא אותו ולקשר אותו לבערך מליון דברים ככה שאם יסירו את הזכויות, חצי מהמערכת תדפק... ובשביל לסדר את זה צריך להיות מאד מאד חכם |
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר בקהילה
|
מה הבעיה?
תעשה משתנה שהוא גם הטקסט זכויות יוצרים וגם קשור "למוח (מרכז)" המערכת וברגע שהוא יעיף את המשתנה המערכת תפסיק לעבוד. ולמשתנה תקרא בשם שאין לו קשר לזכויות. אותו משתנה יהיה בכל הקבצים ויופיע בהרבה חלקים חשובים במערכת, וכדי להסיר את 'המיזוג' שלו עם "מוח (מרכז)" המערכת צריך לדעת PHP. וכדי שהוא לא יעיף את הטקסט "כל הזכויות שמורות" מהמערכת תעשה שהמשתנה הזה הוא של טקסט JS מוצפן. וככה הוא יכול לחפש אותיות וכו' והוא לא יצליח. |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר וותיק
|
אני לא ממש מבין בתכנות.
אבל פשוט: א.תכניס בכל הקבצים פעים רבות משתנה שעושה שאם הכתובת לא מופיעה זה ישלח לך אימייל עם הכתובת של המערכת, וגם המערכת לא תעבוד, ותעשה לעצמה נזק חריג כמו למחוק את כל המסד. או משהו בסגנון. ב. הרעיון שהצעתה עם הבדיקה והשרת אפשר גם לצרף. ג. להצפין את כל הקבצי php לא רק את שורת הכתובת. ד. הדבר שהכי יעזור לך בלי כל הסיבוכים האלה זה לשלם כסף לזכויות יוצרים. ולגמור עם זה |
![]() |
![]() |
# 26 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה עזרתם מאוד
![]() כניראה אני ישתמש בכל השיטות חחחח |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|