|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 22 |
הוסטסניון
|
סליחה?
במקומך ההיתי הולך למחנך, מנהל כל מה שצריך, כדי להביא לכך שאתה צדקת והיא סתם מנסה לסחוט משהו או משהו, לך תידה.
# 23 |
תודה על תרומתך.
|
![]() בעיתונים כותבים על ילדים שלוקחים סמים , על ילדים שדוקרים, על ילדים שמאיימים בסקינים, על מכות בבית ספר והיא מאיימת להתלונן על זה? ![]() כמה דברים - היא לא תיתלונן כי אם היא תלך על דבר כזה יצחקו לה בפנים , 20 יום בלי הפסקות? לא נראה לי ממש הגיוני שמותר לה לעשות דבר כזה - אני בטוח שמערכת החינוך 'ישמחו' לשמוע על זה. בכל מקרה שלא יתרגש כי הדבר היחיד שיכול להגרם מהמצב הזה זה פיטור המורה. *דעתי* * יש לי כבר הרגשה שהאשכול יתדרד לדברים שלא אמורים לא להיות פה ככה שברגע שאני רואה דבר כזה כאן האשכול ננעל.
חבר וותיק
|
מהההההההה???
איזה שטויות.. מה בן כמה אתה ? בכיתה ב'? חחחחחחחחחחחחחחח א. אני לא בטוח שהסיפור אמיתי.. נראה סתם המצאת כדי לכתוב משהו.. ב. אם כן , כנראה שהמורה מפגרת או שאתם יצאתם מפגרים שהאמנתם לזה. ג. לשים רגל למישהו זה תלונה למשטרה? וואלה? אז כנראה שאם ילדים הולכים מכות ומפוצצים אחד לשני את הפרצוף הם צריכים ללכת למאסר בפועל. חח |
![]() |
# 25 |
הוסטסניון
|
תגיד לחבר שלך שלא יתייחס והיא תעזוב אותו בשקט.
|
![]() |
# 26 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחח,
הייתי בוכה מרוב לשא היה לי מה להגיד לה פעם קרה לי בבית ספר שמורה האשימה מישהו במשהו שהוא לא עשה (חבר מהשכבה שלי) התעצבן עליה זרק עליה כיסא התחיל לקלל אותה והרביץ לה.חח לעניין: תתעלם היא מנסה להוציא עצבים מך כדי להאשים אותך על משהו שבאמת עשית (חבר שלך) למרות שהוא לא עשה כלום, תאמין לי זה ככה יש כאלה רעות מה לעשות. |
![]() |
# 27 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יש לזה איזושהי מקבילה שהיא פלילית, אבל במקרה הזה, אין לה קייס למיטב תפיסתי. זה רק לגבי עניין הדיבה. לגבי "לשים רגל למישהו", אם הוא נפל ונפגע (או אף מת) מדובר בתביעה אדירה על נזקים מצד הנפגע, מצד חברת הביטוח שביטחה את הנפגע שתרצה להחזיר את הכסף מהפוגע, עבירה פלילית ועוד. אם הוא לא נפגע, זה אולי אסור, אבל אין אפשרות לעשות יותר מדי בנידון. |
|
![]() |
# 28 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 29 |
חבר וותיק
|
איזה עצוב
משתמש - היכל התהילה
|
מורה שלא יודעת מושגים, אך עדיין משתמשת בהם.
עצוב. ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|