הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 26-11-06, 20:38   # 21
MaorA
חבר על

מיני פרופיל

MaorA לא מחובר  

הכל מתוכנן עם המשטרה...

מזרחית | העלאת תמונות
  Reply With Quote
ישן 26-11-06, 20:38   # 22
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI צפה בהודעה
שכחתי להוסיף שאני מניח (ללא ידע בנושא- הנחה) שבעזרת המכנסיים שהוא השאיר כלבי המשטרה יכולים לאתר אותו אם הוא יתחבא בקרבתם.
זה בדיוק משהו שאמרתי בפורום אחר
פשוט ביזיון.
  Reply With Quote
ישן 26-11-06, 20:50   # 23
mayden
Авторитет

מיני פרופיל

mayden לא מחובר  

טוב ראיתי כמה דברים ודעות, אז בקשר לאיזה אחד שכתב משהו:
מעל 3 מטר? תאמין לי, כשירצו לתפוס אותך, להרוג אותך ולהחזיר אותך לכלוב אתה תקפוץ מעל 4 מטר. לא בעיה לקפוץ מעל 3 מטר, תזכרו זה ידיים באזיקים ולא רגליים. וגם, אולי היו שמה כמה מדרגות או משהו אף אחד לא יודע.

כל הקטע כאן, שזה היה מתוכנן (כמו שנאמר פה), לאסיר חייב להיות אזיקים על הרגליים, וזה תקנון חובה שנעשה על כולם. גם על הנוער ועל כולם. גם אם השתפפת בקטטה או משהו, אז בתחנה שמים לך אזיקים על הרגליים, לכל מקום זה היסוד הכי בסיסי לאסירים. והקטע השני כאן, אחרי שהוא נמלט כולם היו עסוקים בתקשורת ובחיפוי על התחת שלהם. אם הם היו ממש מפוקסים במרדף, למה הם לא העלו כמה מסוקים לאוויר ישר? ישר אחרי שזה קרה, אז נראה לי היו תופסים אותו.

או שהם היו חושבים צעד אחד קדימה, ושמים מחסומים מחוץ לת"א (אני לא מאמין שהוא יילך ברגל).

אני מוכן לשים על מישהו כסף, שהוא לא בת"א והוא מתכוון לעזוב את הארץ בימים הקרובים. ולעזוב את הארץ לא בעיה, אפשר להתנחל בספינה כלשהי או משהו, תאמינו לי אם הוא חשב על הבריחה, על הכל אז מן הסתם הוא גם חשב על האפשרות מה הוא יעשה אח"כ.

יש לו חברים, לחברים שלו יש דרכים איך להוציא אותו מהארץ, איך להביא לו מזון איך זה. למשטרה אין בכלל סיכוי קלוש לתפוס אותו, אם שמעתם וקראתם אז אין להם בכלל קצה חוט. קצה חוט אין להם אפילו, אח שיירקבו.

ציטוט:
" זוכרים בשביל ללמוד, יודעים בשביל ללמד, מבינים בשביל לתכנת.."
  Reply With Quote
ישן 26-11-06, 20:56   # 24
Alon.R
הוסטסניון

מיני פרופיל

Alon.R לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי mayden צפה בהודעה
טוב ראיתי כמה דברים ודעות, אז בקשר לאיזה אחד שכתב משהו:
מעל 3 מטר? תאמין לי, כשירצו לתפוס אותך, להרוג אותך ולהחזיר אותך לכלוב אתה תקפוץ מעל 4 מטר. לא בעיה לקפוץ מעל 3 מטר, תזכרו זה ידיים באזיקים ולא רגליים. וגם, אולי היו שמה כמה מדרגות או משהו אף אחד לא יודע.

כל הקטע כאן, שזה היה מתוכנן (כמו שנאמר פה), לאסיר חייב להיות אזיקים על הרגליים, וזה תקנון חובה שנעשה על כולם. גם על הנוער ועל כולם. גם אם השתפפת בקטטה או משהו, אז בתחנה שמים לך אזיקים על הרגליים, לכל מקום זה היסוד הכי בסיסי לאסירים. והקטע השני כאן, אחרי שהוא נמלט כולם היו עסוקים בתקשורת ובחיפוי על התחת שלהם. אם הם היו ממש מפוקסים במרדף, למה הם לא העלו כמה מסוקים לאוויר ישר? ישר אחרי שזה קרה, אז נראה לי היו תופסים אותו.

או שהם היו חושבים צעד אחד קדימה, ושמים מחסומים מחוץ לת"א (אני לא מאמין שהוא יילך ברגל).

אני מוכן לשים על מישהו כסף, שהוא לא בת"א והוא מתכוון לעזוב את הארץ בימים הקרובים. ולעזוב את הארץ לא בעיה, אפשר להתנחל בספינה כלשהי או משהו, תאמינו לי אם הוא חשב על הבריחה, על הכל אז מן הסתם הוא גם חשב על האפשרות מה הוא יעשה אח"כ.

יש לו חברים, לחברים שלו יש דרכים איך להוציא אותו מהארץ, איך להביא לו מזון איך זה. למשטרה אין בכלל סיכוי קלוש לתפוס אותו, אם שמעתם וקראתם אז אין להם בכלל קצה חוט. קצה חוט אין להם אפילו, אח שיירקבו.
כן עוד מעט תגיד שגם אסיר יכול לעוף..

מחסומים לא יעזרו מכיוון שהוא לא יסע במכונית.. קצת הגיון.. מוניות לא יסיעו אותו, טראמפ הוא לא יעיז לקחת...

ולא חובה לשים לאסירים קטינים אזיקים ברגליים או בכלל, אישית אני הייתי בתחנת משטרה והיה שמה קטין שגנב אופנוע ולא היה עליו בכלל אזיקים, או למשל אני עובר דרך בית משפט השלום בפ"ת בדרך לבצפר שלי ויש אסירים שמובאים לבית משפט עם אזיקים ובלי...

ויש מצב, יותר מ60% לדעתי שהוא כן יאנוס..

1. הוא חייב לבוא על סיפוקו ().
2. גם אחרי ש15 בנות התלוננו על אונס, הוא המשיך לאנוס ילדות...
  Reply With Quote
ישן 26-11-06, 21:46   # 25
mayden
Авторитет

מיני פרופיל

mayden לא מחובר  

כן חובה לשים אזיקים על הרגליים לאסירים. אני יכול למצוא לך חוק כתוב בתקנון של המשטרע.
הוא אנס והמשיך לאנוס מכיוון שהוא לא נתפס והוא ראה שהמשטרה שלנו אפסית, והוא המשיך ל"הינות".

ציטוט:
" זוכרים בשביל ללמוד, יודעים בשביל ללמד, מבינים בשביל לתכנת.."
  Reply With Quote
ישן 26-11-06, 22:11   # 26
eur2
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

eur2 לא מחובר  

כולכם מדברים על שוטרים, שהם עלובים והכל, ואני ממש לא חובב שוטרים, אבל אתם שוכחים זה כולה העבודה שלהם. הם עושים מה שהם יכולים, הלוואי והיה אפשר לעשות משטר צבאי ברגע ששמוק כזה נמלט אבל אי אפשר.

האמת שלדעתי צריך לעשות משטר צבאי לשמוק ברגע שתפסו אותו, אבל זה סיפור אחר.

על פי הפרופיל של הרופא המטפל שלו לפני 6 שנים הבן אדם נחשב לסוציופט, הם אנשים מאוד חכמים, מסתגלים מעולה לסביבה ויודעים להיות מניפיולטיביים.
בספק שיתפסו אותו, לצאת בארץ תלוי אך ורק בכסף, אי אפשר לקרוא לזה קל אבל בהחלט אפשרי.
אלא אם הוא אידיוט או שאין לו משאבים.

הוא לא התמקד בת"א אלא בעיר גדולה אחרת, על פי ההגיון הוא לא הסתובב בקיבוצים או מושבים מפני ששם כולם מכירים את כולם, ות"א נחשבת "לוהטת" מידי.
וגם לשנות קצת את המראה לא כזה קשה, קצת איפור צבע שיער, וואלה יש לך בן אדם חדש.
לעשות ת"ז "קוסמטית" אפשר להכין בקלות יחסית.

אם הוא לא מסוגל להרגיע את הדחפים שלו, הוא יחשוף את המיקום שלו ברגע שהוא התקרב לעוד בחורה. אם הוא כן מסוגל לשלוט בדחפים שלו, כמעט בלתי אפשרי יהיה לתפוס אותו.
כמו לחפש מחט בערמת שחט.

היי אבל מה אני כבר יכול לדעת ??

יבגני

Last edited by eur2; 26-11-06 at 22:15..
  Reply With Quote
ישן 26-11-06, 22:24   # 27
Niros
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Niros

Niros לא מחובר  

חחח לא יעצרו לו טרמפים? זה מה שקרה היום עצרו לו ולקחו אותו לכלא בית ליט, הוא היה באיזור בית יצחק,צומת בית-ליט אחה"צ, מפחיד קרוב לפה
ישן 26-11-06, 22:35   # 28
DorWD
תודה על תרומתך.

DorWD's Avatar

מיני פרופיל

DorWD לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Niros צפה בהודעה
חחח לא יעצרו לו טרמפים? זה מה שקרה היום עצרו לו ולקחו אותו לכלא בית ליט, הוא היה באיזור בית יצחק,צומת בית-ליט אחה"צ, מפחיד קרוב לפה
מפחד שיאנוס אותך? XD

שוטרים אני מאמין שעושים ככל יכולתם למצוא את בני.
ישן 26-11-06, 22:57   # 29
eur2
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

eur2 לא מחובר  

ככה הציבור מאמין שהשוטרים יתפסו אותו!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3332880,00.html

עכשיו יש סיכוי לא רע משהו כמו 50 50 שיתפסו אותו, אבל סביר להניח שיתפסו אותו מת.
אף אחד לא רוצה שידעו איך ומי עזר לו, וגם יש פרס נחמד בדרך.

או שפשוט מדובר על רשלנות משטרתית, פשוט וקל.
ואז גם לא ירצו שהוא ידבר הרבה...

אבל מעניין, הוא יכול להתלבש כמו אישה או חסיד, זה לא דורש הרבה מאמץ.
וזה מסתיר את הזהות שלך מעולה, אז תסתכלו טוב ברחוב כי אין לדעת מי מאחוריכם .. חח

יבגני

Last edited by eur2; 26-11-06 at 23:38..
  Reply With Quote
ישן 27-11-06, 00:27   # 30
שאולי
חבר מתקדם

מיני פרופיל

שאולי לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Skiza.Net צפה בהודעה
מתוכנן גם מצידו וגם מצידנו.

1. האסיר לא נכבל בעזיקים ברגליים כמו שנהוג אלא רק ברגלים.
2. בית המשפט לא עובד בימי שישי וזה ידוע לכל המדינה , ככה שאין שום טעות מצידנו.
3. האסיר לבש מכנסי ג'ינס מתחת לבגדי בית הסוהר.
4. גובה החומה היה כ-3 מטר לפחות , אני מאמין שג'קי צאן בידיים כבולות לא היה מצליח אפילו לטפס על החומה.

כל הדברים האלו מעידים על שיתוף פעולה בין מישהו משלנו לבין סלע.
1.אתה כותב משהו וסותר את עצמך בסוף ההודעה! אגב כותבים אזיקים.
2.בית משפט עובד בימי שישי,בית משפט לעיניני עבודה לא עובד! לשם לקחו אותו.[תשמע מה אומרים בחדשות..]
3.לפי מה שחבריו לתא אמרו הוא לא לבש ג'ינס.
4.תנסה לקפוץ שלוש מטר גם בלי אזיקים,אח"כ יהיה לך גבס על הידיים ורגליים.
כזאת חלאה הדבר הראשון שצריך לעשות לו זה לכרות לו את איבר מינו! [זה מה שאני הייתי עושה אם הייתי תופס אותו]
שאלה שלי גם ליגאל עמיר היו נותנים לברוח?? שיגידו לנו במשטרה כדי שנתכונן לזה.
לפרק לאזרחים את הצורה סתם כי השוטרים טעו בזיהוי,הם יודעים מעולה! לשמור על אסיר מסוכן? לא.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום