|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
אז בפועלים נותנים,בלי קומבינות ובלי כלום
ופופ אאוט: למה לא לפתוח? זה עולה כסף?לא יש עמלות למשהו?לא אני מפסיד משהו?לא תן לי סיבה למה לא
# 22 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
לא יודע איך ומה עשית להם שם...אם זה היה, הם היו מפרסמים באתר, למה להם להחביא את זה? דבר כזה מביא לקוחות. |
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
יש להם כסף בחשבון סגור נכון? אם ענית כן על שני השאלות זאת הסיבה היחידה ואם לא אז נעשתה טעות מצידם או שאתה סתם מחרטט. |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
תראה לי סיבה שאתה צריך אח"כ לשאול את עצמך "רגע, כמה הבאתי? אז עכשיו יש לי אצל אבא (ספירת אצבעות ![]() דוגמא מוקצנת, אבל בכל זאת. למה לא? |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
כן יש להם חשבון בפועלים.
אבל למה לא ??בגלל שיש להם ? אז מה ? זה חינם למה לא?
# 26 |
תודה על תרומתך.
|
שמעו זה דיון טיפה מיותר, שי תבין ההורים שלו אחראים לו על החשבון, אם הוא נכנס למינוס או משהו הם באים אל ההורים שלו בטענות ולא אליו.
יש לו אפוטרופוס אחראי. מגיל 16 אפשר לפתוח חשבון בנק בלי אישור של ההורים ובלי שאחד מהם יהיה חתום על החשבון בנק שלך. וכנל לגבי אשראי.
# 27 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אחרת זה היה כתוב בכל אתר של כל בנק בענק.. איזה ילד בן 14 לא היה רוצה כ.אשראי? נקודה גדולה למחשבה. |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר בקהילה
|
עד גיל 18 אני חושב אי אפשר להכנס למינוס בחשבון צעיר .
אפילו לא -1 שקל
# 29 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ושי, כן , מתחת לגיל 14 ביחד עם ההורים אפשר להוציא כרטיס אשראי. חוץ מזה מגיל 16, בלי אישורי הורים אפשר כרטיס אשראי אם יש לך הכנסה קבועה או שיש לך סכום יפה של כסף. שאני פתחתי את החשבון שלי בגיל 16 הוצאתי כספומט רק בשביל שאני לא יבזבז את הכסף שלי, וזה היה הדבר הכי נכון לעשות, כי חוץ מכסף לרשיון נהיגה וכמה דברים שבאמת הייתי צריך לשלם עליהם לא משכתי שקל מהבנק.
![]() |
# 30 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|