|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 22 |
תודה על תרומתך.
|
תודה תודה =]
# 23 |
חבר וותיק
|
יפה מאוד !
ממש אהבתי תגיד אתה לומד בהדסים נכון ?
![]() |
# 24 |
משתמש - היכל התהילה
|
צבעים לא משהו, בהיר מדי...
חוץ מזה פצצה!
# 25 |
תודה על תרומתך.
|
נכון
# 26 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
אם רק היה לי את הלינק לעיצובים הראשונים שלך בIART הייתה רואה כמה התקדמת...ניר שלנו גדל..ואם אתה לא בדיוק זוכר אותי אז הייתי שםOOFFOO וCOLIGO ועוד כמה...
אחלה שיפור ואחלה עיצוב... מה שכן הייתי ממליץ לך להתחיל ללמוד לקדד את העיצובים שלך כי לרוב לא קונים לקוחות גדולים עיצוב שהוא לפחות לא מקודד ולמה להם לשלם לך ואחרי זה לשלם למישהו אחר שיקודד. למה לא לתכנת? כי אנשים יודעים להשתמש פה ושם בfrontpage שזה ממש קל לעדכן. -בן. |
![]() |
![]() |
# 27 |
תודה על תרומתך.
|
סביר להניח שבתחילת השנה הבאה אתעסק בזה יותר כאשר אחזור למגמת מחשבים עבור יחידת ה HTML וכו'
# 28 |
חבר מתקדם
|
יפה והייתי שמנה את התמונה במפרט השרת
# 29 |
תודה על תרומתך.
|
אוקיי תודה על התגובה.
# 30 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
תשמע, לא יודע מה מלמדים אותך בבית ספר אבל לקדד עיצוב זה בטוח לא, ולפי איך שאני מכיר את בתי הספר הם גם ילמדו אותך להשתמש בטבלאות ויהרסו מבפנים.
הדרך הכי טובה ללמוד היא פשוט לנסות ולשאול שאלות ולנסות שוב ולשאול שאלות, אם תראה כמה שאלות שאלתי על CSS תראה דיון שלם של שאלות שקשורות לCSS שגם מבחינת קידום וגם מבחינת זמן כשמשתמשים בCSS האתר עולה יותר מהר ויש יותר אפשרויות...קח לך עיצוב שבנוי יותר על ריבועים ולא מעוגל וללא הרבה תמונות תנסה לעבוד עליו ותראה שאחרי כמה קידודים כאלה תהיה "מקצוען" |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|