|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 22 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר מתקדם
|
לא הבנתי למה אסור לי לפרסם את הפורום שלי בחתימה?
ואתה מבית שאן? חח איפו אתה גר? אולי אני מכיר אותך... ואני באמת לא יודע מה לעשות,בקו"ם לא עונים לי לטלפון ולא לאימיילים אני חייב לחזור לצבא!!! |
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר בקהילה
|
זה שעות לתפוס אותם בטלפון אבל תנסה ואל תתיאש!
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר מתקדם
|
אוקיי אני ינסה כמה שיותר לתפוס אותם כי לא תפסתי אותם
אני ינסה לעשות הכול כדי לחזור לשם ולא משנה לי מה אני יעבור בדרך.. הצבא הזה חשוב לי אכשו... למה אסור לשים פורום בחתימה? |
![]() |
![]() |
# 26 |
הוסטסניון
|
קרא חוקים תבין.
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
חסום
|
ציטוט:
אבל יש לי הרבה חברים שהשתחררו,וחצי שנה אחרי השחרור חזרו לקבע. בדרך כלל מקבלים כאלה שהיו לוחמים ורוצים לחזור להיות לוחמים בקבע. אבל גם לא לוחמים מקבלים. פשוט תתקשר ליחידה שלך,ותגיד שאתה מעוניין לחזור לשירות והם כבר יעשו מה שצריך. |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר מתקדם
|
טוב המפקדת שלי לא עונה לי
בקו"ם לא הצלחתי להשיג אני פשוט שבוז (שבור,מדוכה) אני ינסה עוד כמה פעמים וינסה למשוך בחותים... תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 29 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא שמתי לב אם כתבת למה יצאת אבל בכל מקרה:
- אם יצאת על רפואי, יש לך אפשרות לחזור כמתנדב ואפילו חייל רגיל (מגישים ערעור על הועדה הרפואית). בתור מתנדב אתה לא תיהיה בדיוק כאחד החיילים אבל אני יכול להגיד לך שחבר שלי שהיה איתי בצבא והיה על תקן מתנדב, היה בדיוק כמו כל אחד משאר החיילים. אתה לא תפסיד את החוויה (המפוקפקת :P ) של להיות בצבא. - אם יצאת נפשי, הדרך חזרה קשה מאד אבל לא בלתי אפשרית. בכל מקרה, כמו שכבר אמרו וכבר עשית, תציק לבקום, תציק למפקדת שלך ולמי שהיה מפקד שלה, תראה את הנכונות ואת המאמץ לצבא עד שיזמינו אותך לראיון עם מישהו, אל תוותר אם אתה כ"כ רוצה.
# 30 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אחי אתה נתתה לי עוד כוח... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|