|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
דימה אין דבר כזה תצאו משם!
מאיפה אני אצא? ממגרש כדורגל? לא לבוא לעודד את הקבוצה שלי? אסור לי להנות מכדורגל? אני צריך ששוטר יאיים עלי עם סוס סתם בשביל הכיף? אני צריך לקבל מכות עם "כפפת רצח"? (אני בטוח שמי שמבלה הרבה במגרשים יודע מה זה). אלימות השוטרים היא לא עניין של קבוצה זו או אחרת,זו מכת מדינה וכל האוהדים צריכים להתאחד ולעשות מעשה.
# 22 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תגיד, אתה יודע מתי פעם אחרונה היו מכות בתוך אותו קהל ביציע של אוהדי הפועל שהצריך התערבות של גורם חיצוני מחוץ לקהל? אף פעם ! שוטר מקבל במגרש כדורגל משכורת בסיס + 120 שקל לשעה על מה??? על להרביץ לילדים בני 10?? נו באמת תעשה לי טובה אנחנו, אוהדי הכדורגל, לא עשינו כלום שמצריך את זה בכל העולם פירו מותרת (תראו את התצוגה של הפועל בפירו בפריז!), בכל העולם אין שוטרים בתוך היציע! במקום לשמור עלינו בחוץ מפני מכות של שני קהלים שונים, בחוץ הם לא שומרים ובפנים כן! בשביל מה?? בשביל שאוהד הפועל ירביץ לאוהד הפועל?? למה לא למנוע בחוץ את המכות בני שני סוגים שונים של קהלים במקום זה, כמו בכל מקום בעולם?? בארגנטינה, בספרד, באיטליה, ביוון - שוטרים לא מתקרבים לתוך היציע! למה כאן כן?? כי חסר לשוטרים כסף אז אני צריך לממן להם את המכות שהם יתנו לי?? אני צריך לשלם 100 שקל למשחק בשביל לקבל מכות? זה נראה לך סביר? למה אין שוטרים בתוך תאטרון? בתוך קונצרט? למה מי שהולך לראות קונצרט לא מקבל מכות ואני צריך לקבל אותן ולעבור על זה בשקט?? דיי להתמם, שום דבר כאן לא בסדר ושום דבר כאן לא הבאנו על עצמנו המדינה הזאת עשתה אחלה עבודה להציג אותנו כחוליגנים ואתם קונים את זה, תכף גם תגיד לי שחברי הכנסת לא מושחטים נכון?.. עד שאנחנו, האוהדים, לא נפסיק לדאוג רק לעצמנו ולא נחרים מחזור שלם, עם 0 אנשים ביציע בכל המחזור, אף אחד לא יעשה שום מעשה בשבילנו. חבל רק שכל ניסיון התאגדות כזה נכשל כי האגו של אנשים יותר גדול מהרצון שלהם לשנות משהו. |
|
![]() |
![]() |
# 23 |
דוגמן הבית השמן
עומר זה לא עניין של אגו,
אני לא רואה איך בעונת אליפות (סיכויים גם להפועל וגם לביתר ) האוהדים לא יגיעו,אתה רואה את עצמך מחוץ ליציא בעונה כ"כ חשובה לקבוצה שלך? קל לדבר אבל קשה לעשות.
# 24 |
משתמש - היכל התהילה
|
בלה בלה בלה. אתה מקשקש בשכל. מה אתה מדבר שאין אלימות מצד הקהל? להזכיר לך את המשחק האחרון של הפועל עם בית"ר? לי זכור שנזרק איזה משהו מהיציע של הפועל על שחקן של איזה קבוצה. נסה להיזכר מי השחקן, מה הוא מסמל ומה נזרק עליו. רק על זה הפועל צריכה הייתה לשחק בלי קהל עד סוף השנה.
מה אתה משווה לעולם בכלל? אתה יודע למה אין שוטרים ביציעיים שם? בגלל שהם כבר למדו את הלקח שלהם בעבר. וגם מה שאתה אומר לא נכון כל כך. אתה יודע כמה שוטרים מאבטחים משחק של בוקה נגד ריבר? להזכיר לך מה קרה וקורה באיטליה? כמו שאמרת, אנחנו האוהדים צריכים לדאוג לעצמינו אבל לא בדרך של להחרים משחקים אלא בדרך של ללמוד להתנהג כמו בני-אדם. ובגלל שההתאחדות לא דואגת לכך על ידי מתן עונשים כבדים, המשטרה משליטה סדר בדרכיה.
# 25 | |
דוגמן הבית השמן
ציטוט:
מתי פעם אחרונה ראית ילד בן 10 שאשם במכות שהוא מקבל? מתי אישה צריכה להזרק מהמדרגות? מתי סוס צריך לרמוס בן אדם?!?!?
![]() |
# 26 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני לא אומר שהאלימות המוגזמת של המשטרה נכונה, אני לא חושב ככה בכלל. מצד שני אתה לא יכול לצפות שהמשטרה לא תעשה כלום (שוב, לא אלימות מופרזת). מה שאני כן חושב זה שהשינוי צריך לבוא מהאוהדים ולא מהמשטרה. ואני מגיע רק למשחקי הנבחרת, שם לפחות אין מכות כי לכולם יש מטרה משותפת.
![]() |
# 27 | |
דוגמן הבית השמן
ציטוט:
![]() |
# 28 |
משתמש - היכל התהילה
|
מי שלא מבין שלהפוך משחק טעון ספורטיבית למשחק טעון אלימות גם לא.
# 29 |
משתמש - היכל התהילה
|
בדיוק!
אתה לא מבין, אין לי שום בעיה עם שיטור מחוץ ליציע !! זה דבר נחוץ שחובה שיהיה אתה מבין מה הבעיה? שזה לא קיים! במקום שהם יהיו בחוץ ויעשו את העבודה שלהם הם באים לראות את הקבוצה שלהם, לקבל על זה כסף, ולהוציא עצבים ותסכול על האוהדים אתה רוצה להגיד לי שאתה מאמין שילד בן 10 או ילדה בת 15 או בן אדם בן 50 עשה משהו שהוא צריך לקבל על זה מכות??? לשבור רגל?? לאבד אשך??!!!? לקבל אגרוף? לקבל גז מדמיע?! (כל אלה מקרים שכבר קרו..) רואים מההודעות שלך שאתה לא במגרשים אז אתה בחיים אבל בחיים לא תבין את ההרגשה הזאת ש200 שוטרים עולים אל 1000 אוהדים בני 5-50 ומפרקים אותם עם מקלות וגז מדמיע אתה בחיים לא תבין את ההרגשה לראות שוטר מצמיד אקדח לרכה של ילד בן 15 שאמר לו שההתנהגות שלו לא בסדר (במילים האלה!) איזה שינוי אתה רוצה??? שנשב עם מסקנטייפ ואזיקים וניתן להם להרביץ לנו בלי תגובה?? כי שינוי אחר אני לא רואה.. אולי אתה רוצה שנהיה כמו בארגנטינה? אתה יודע מה גרם שם לזה שהשוטרים יצאו מהיציעים? שהתחילו לירות בהם.. אולי באמת כדאי שנבוא עם אקדח לראות את הקבוצה שלנו משחקת כדורגל תפסיק לבלבל ת'שכל, השוטרים באים להרביץ לאנשים בלי שום סיבה ובגלל אנשים כמוך שעברו שטיפת מוח מהתקשורת ומהאדיוט הזה אבו וילן המקרים האלה ממשיכים לקרות עידן, החיים שלי הרבה יותר חשובים ממשחק אחד לשבת בחוץ אם תהיה יוזמה מבורכת כזאת אין ספק שאני אקח חלק. ההרוג הראשון בספורט ע"י המשטרה זה רק שאלה של זמן, אני רק מקווה שזה לא יהיה מישהו שאני מכיר. |
![]() |
![]() |
# 30 | |
דוגמן הבית השמן
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|