|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 23 |
נשמה של הפורום
|
ה Becoming Insane פשוט הכי ממוסחר.
ושלמות? כנראה לא שמעת את שלושת האלבומים הראשונים שלהם...אני אוהב את כל האלבומים של אינפקטד, אבל מאז האלבום השלישי חלה רק ירידה ושינוי בסיגנון לדעתי... EDIT כל הדיבורים האלו על Bob Marley הזכירו לי את No Woman No Cry ו Buffalo Soldier, איזה 2 שירים גדולים...
# 24 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ולא יודע, אני אוהב יותר את הסגנון הנוכחי מאשר הסגנון של האלבומים הקודמים שלהם. |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
אם כבר מדברים על אינפאקדט משרום.. ועל הדיסק החדש שלהם...
אז change the formality ממש אהבתי ! סולימן גם אבל זה מוכר לנו עוד לפני שנה +- ... Becoming Insane נחמד בכל מסיבה הוא מופיע ממסוחר לאללה ניטחן מכל הצורות כבר.... ![]() ואם אנחנו עדין בקטע של הטראנסים והפסיכודלי... אז נעבור להרכב המחתרתי פארמלטאק שיש שיר חדש: Walking in the sun ( Paranormal Attack - Walking in the sun *) ואיך לא את הYOU AND ME ... בכללי אני אוהב את השיר הענתיקה של אמינם ודידו.. stan ... ( eminem-stan feat dido * ) אה אה אה איך שכחתי ! את השיר של מיק שינדו.. מלהקת לינקין פארק.. מהרכב ה"חדש" שלו Fort Minor שם של הישר: Where'd You Go ( Mike Shinoda - Fort Minor- Where'd You Go * ) ויש עוד רבים [: נ.ב: מה שאני שומע כרגע זה את הגירסה המהירה של ביג סיטי לייפ... ממש נחמד יותר מהמקורי.. לפחות של מאטפיקס
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|