|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
משתמש - היכל התהילה
|
איזה לואדים מטורפים יש לבן ול ghost לפי מה שראיתי עכשיו במערכת הזאת..
\:
חבר בקהילה
|
גיא תפסיק לשחק אותך צדיק טוב מאוד מה שהוא עשה פה עזר לאנשים לראות תאמת על G-HOST אם היה היסטוריה של חבר הייתה רואה מה הם אומרים לו
שרת לא נפול פינגים נמוכים ווווו עוד עוד עוד רק שיקנה! |
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
בקרנל 2.4 זה פסדר הלוד ,כי יש בזה באג לפעמים זה נתקע load גבוה
אבל קרנל 2.6 כמו שיש ל G-host הלוד לא צריך לעבור ת3 במצב טוב לכל מי שרוצה לראות את המידע "החי" שלהם (http://www.g-host.co.il/html/tech.php)
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
אתה צודק במאה אחוז!
גם אני נכנסתי לשרת שלהם הפינג 800+.
# 25 |
Member
|
לא יפה מה שאתם עשיתם
יאיר אתה יכלתה להתקשר לחברה ולהגיד להם שתיראה את הפינג של השרת לא יפה שאתה מראה לכולם ככה זה סתם הורס את החברה ושם רע לחברה ![]() |
![]() |
# 27 |
הוסטסניון
|
ואם אני מראה לכם תמונה שהשרתים של יאיר נופלים? ובדיוק באותו רגע נצלם
מה תגידו? איזה בולשיט.. יש לי אינטרס להיות בעד G HOST? הם מתחרים שלי אבל יש כבוד כלשהו בין חברות ובעל חברה לא הולך ומוכיח כמה החברה האחרת גרועה לא זילזלתי בכמות לקוחות של יאיר. לא יודע מה הקשר אביב |
![]() |
# 28 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אבל אני חושש שזה יותר מדי מסובך לרמת אינטליגניצה שאנשים כמו יאיר התברכו בה |
|
![]() |
# 29 |
חבר וותיק
|
יאיר,
אני לא חושב שההודעה שלך במקום, נכון שיש להם בעיות מפה ועד להודעה חדשה אבל אני לא חושב שזה אמור לעניין כאן אף אחד חוץ ממי שרוצה לקנות מהם, ואפילו שאתה אומר שההודעה הזאתי לא באה לפגוע בחברה, ההודעה הזאתי אכן פוגעת, אני לא חושב שזה אמור לעניין אותי או אותך איזה יחס הלקוחות מקבלים ומה האיכות ששילמו לה ומה המחיר של כל העניין. אתה תדאג שהלקוחות שלך יהו מרוצים ותשאיר לשאר החברות המתחרות שידאגו ללקוחות שלהם. * שלא תבינו לא נכון, אין לי שום קשר עם בעלי החברה. |
![]() |
# 30 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לא ליד כולם ולהרוס לו... |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|