![]() |
# 21 |
חבר מתקדם
|
אם אני לא טועה אוקספורד מותר לכולם...
אז ככה למי שיש הקלות מסויימות וצריך להיות כתוב בכרטיס הקלות שמותר מילון אלקטרוני... |
![]() |
![]() |
# 22 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
התכוונו מילונית אוקספורד.
|
![]() |
![]() |
# 23 |
Permanently Banned
|
אם זה אוקספורד בלבד אני רוצח מישהו :X
יווו אני לא מאמין ! |
![]() |
![]() |
# 24 |
הוסטסניון
|
נראה לי שמותר כל מילונית, אבל אם תופסים אותך בבגרות מעתיק את התשובות מהמילונית(אחרי שהזנת אותם בבית) אז הלך עליך.
כדאי שתדבר עם היואץ/ת של השכבה שלך.
# 25 |
Permanently Banned
|
טוב תודה אני אבדוק את זה .
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
שחושבים על זה בכלל לא בדקו למי מגיע מילונית ולמי לא. פשוט אמרתי להם שמגיע לי והם נתנו לי להמשיך בחיים כרגיל.
![]() |
# 27 |
Permanently Banned
|
איך עודדת אותי עכשיוו שיוווו חח איזה הקלה אתה לא תאמין!! (גיא מספיישל סרב אחי אני רואה אתה מחובר צור קשר דחוף באיי סי קיו איתי או עם מתן SNOOP-צריכים דומיין ישראלי אחי) |
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר וותיק
|
תחדש =D
חח איך נדפקת אם אתה לא יכול להשתמש בזה .. מקסימום תחזיר את זה ותקבל זיכוי ח .. |
![]() |
![]() |
# 29 |
תודה על תרומתך.
|
הוא יכול להשתמש בזה נו די לנסות להפחיד אותו. אם הוא עשה איבחון ואישרו לו את זה הוא עושה את הבגרות אפילו בכיתה לחוד מהכיתה שלו עם כל שאר הילדים שיש להם תוספת זמן והקלטות שונות.
לי יש גם קלטת אז הייתי צריך ללכת להשיג ווקמן ואת כל הקטעי קריאה שאתם קוראים אני שומע (אני לא באמת צריך את זה, אבל מי שמוותר על ההקלה הזאת באמת מפגר) וזה מקצר לי את המבחן בחצי מהזמן כי פשוט מה שאתם מנסים להבין מהמילון (מילה שאתם לא מבינים איך מהגים אותה) אני מבין מהשמיעה או פשוט פותח את המילונית מקליד את המילה ומקבל תוצאה של מה זה בעברית. בקיצור, הקלות זה הכי הכי וכולם מקבלים אותם כי יש לנו מדינה נהדרת .
# 30 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
לרוב לא בודקים, אבל לך תדע על מי תיפול. זה כמו שלרוב לא מעתיקים בבגרות, אבל יש כאלו שיש להם מזל של לא יודע מה, והם נופלים על בוחנים שדווקא כן נופלים להעתיק. הכל בסופו של דבר מסתכם בבוחן, אם אכפת לו והוא הולך לפי החוקים, אז הוא יבדוק, אם הוא טיפה פוזל מהם אז הוא לא יבדוק. עריכה: אבל אל תדאג, בחיים לא שמעתי על משהו שעשו לו בעיה בגלל מילונית. חוץ מזה שלרוב הבוחנים זה זקנים בני מאה שלא יודעים מה זה בכלל מילונית:| ככה שאל תדאג ![]() ותתחדש ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|