![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני חושב שמנעתי פיגוע...
אתמול נסענו אני עם אמא שלי, פתאום באמצע הנסיעה אני עוצר אני אומר לאמא שלי להסתכל ימינה אתם קולטים אנחנו רואים אוטו מאוד חדש [טיפה מלוכלך מבוץ] בלי מספר זיהוי מאחורה ומקדימה, איש קרח, עצבני מאוד, מיוזע בטרוף, ראינו אותו עושה סיבובים עם המכונית באזור של הפסל הזה של הרצל ..
בקיצור התקשרנו מייד למשטרה ענה לנו בחור צעיר, הסברנו לו מה ראינו ואת האזור של המקום, פתאום אנחנו מבחינים השתקפות על החלון האחורי של האוטו את המספרים [הלוחות] ישר דיווחנו למקוד, ראינו באיזור אוטו משטרה ישר עצרנו גם אותו [היינו עדיין עם המוקד] דיברנו איתו לאן הוא נוסע מה הוא עושה תיאור של המכונית צבע והכל, הוא שם טיל [אין לי מושג למה כנראה זה בנאדם מבוקש מאוד] -(השוטר שם טיל)... וכנראה שהוזעקה למקום משטרה , עוד כמה ניידות ל"מרדף" ... אני מקווה שלא קרה שום דבר רע ... כל החיים שלי לא ראיתי בנאדם בלי מספר זיהוי גם מקדימה וגם מאחורה על האוטו , כשהוא עוד נוסע!! ולא שאין לו מספר!! ראינו שיש לו בתוך הרכב דרך ההשתקפות... הצלחנו גם לזהות כמה מספרים ואמרנו למשטרה בטח הבנאדם גנב את האוטו... ![]() Last edited by SababaTheBest; 31-07-07 at 10:28.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|