|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
רק יש לנו מזל שיש הרבה יהודים בעמדות מפתח ושיש אנשים שפוים. ואין שום סיכוי שבעולם שהערבים יתאחדו למדינה אחת. כל אחד רוצה שליטה, ואף לא יסכים לוותר אליה..... |
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
כל הכבוד!
זאת מדינת ישראל אשר בה אני גאה! עכשיו באמת השאלה מתי תוקפים שוב!.
# 23 | |
חבר על
|
ציטוט:
ארה"ב לא כאלה טובים אם זה מה שאתה חושב. לכל מה שהם עושים יש סיבה. |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
נשמה של הפורום
|
חברה, אתם מלחיצים את עצמכם ואחרים...
|
![]() |
![]() |
# 25 | ||
חבר מתקדם
|
א) עוז הביא לי תשם משתמש שלו כי רציתי להגיב זה לא הוא|קורץ|
יש פה משהו מרגיז אותי והיה לי חשק להגיב,יש פה כמה שמדברים סתם דברים וזה מרגיז ועשה לי חשק להגיב. אני לא אומר שאני לא פוחד ממלחמה אבל אתם מדברים שטויות במיץ אבטיחים. א)סוריה לא תכנס איתנו למלחמה בחיים רק במצב נואש וקריטי,סוריה מפחדת מאיתנו וחוששת. אם הם היו חזקים כמו שחלקכם מתארים אותם,הם היו עושים לפחות פעולה נגדית, מעשה צבאי אחרי התקיפה והם לא עשו. חוץ מי זה באופן עקרוני(לא במעשי) - אנו אמורים להביס את סוריה במידה והיא תצא איתנו במלחמה,אנחנו הרבה יותר חזקים. ב)לנושא של איראן ציטוט:
ציטוט:
לישראל אפילו בלי ארהב יש סיכוי גדול לנצח,אמנם יהיו מלא הרוגים ונספוג הרבה טילים בכל רחבי הארץ ויהיה הרבה הרוגים אבל לדעתי איראן תספוג בהרבה בהרבה יותר,אתה שוכח מי אנחנו אנחנו אמורים להיות בהרבה יותר חזקים מאיראן(ואני מדגיש אמורים). למה? אנחנו מדינה ואני לא יגזים בין המפותחות בעולם והמשוכללות בכל מה שקשור ליכולתנו הצבאיות ולנשק גרעיני(יש לנו מערכות הגניות מפותחות[טילי חץ וכ'ו]שבהחלט יעזרו לנו להשמיד כל טיל שיבוא מאיראן וזה רק קצה המזלג),חוץ מי זה כל מה שקשור לנשק גרעיני יש לנו יכולות מאוד מאוד גבוהות מבחינת האיכות והרמה של הנשק,שלאיראן אין אותם,אני לא יפרט כי אני לא ממש יודע איזה טילים וכו ואני לא יתחיל לפרט,וגם במקרה הכי קיצוני שיהיה למדינת ישראל אבל באמת סף הקיצוניות בלית ברירה נשלח אליהם כמה פצצות אטום שיגמרו את המדינה לגמרי. וחוץ מי זה מומחים אומרים שאיראן חוששת והתגובות שלהם מראות על חששות. שלא נדבר על המשבר שיש לאיראן,ועל העניות ועל חוסר אימון במנהיג שלהם. זהו לבינתים סימתי|קורץ| Last edited by ozsason; 02-10-07 at 23:08.. |
||
![]() |
![]() |
# 26 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הם קונים הכל מה שצריך למלחמה, וההפך יותר חשוב להם לפגוע בישראלים אם כמה מאות אלפי סורי יפגעו ממש לא מדאיג, ההפך אסד ישתמש בזה לטובתו...... (הוא בעד זה שהם יפגעו....). |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר בקהילה
|
כל הכבוד לצה"K
מעניין מה ההיה בבנין שהם תקפו! |
![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כי כולם רוצים שלטון, אף אחד לא ירצה לוותר על השלטון. כל מי שעכשיו נגיד נשיא רוצה להמשיך להיות נשיא ולא ירצה לוות על התפקיד שלו כמעט בשום מחיר. מה שקורה היום שאיראן משפיעה על סוריה. כי כיום זה גם משתלם לסוריה. ובעצם זה משתלם לשניהם. אבל לא מדובר באיחוד או משהו. וחיזבאללה היא לא מדינה. ואיראן משפיעה אליה כי היא מקור מימון מרכזי שלה....... אותו דבר בקשר לפלסטין, זה בכלל לא מדינה. והיא לא עוזרת לפלסטין היא סך הכל מביאה כסף לכמה ארגוני טרור....... חוץ מזה מאיראן לא גרים ערבים אלא פרסים. ולמדינות כמו מצרים נגיד לא טוב משתלם כרגע להלחם בישראל כי הם מקבלים מלא כסף מארה"ב. וגם לחלק מהמדינות מוכרות נפט והם לא ישמחו להתסכן במצבורי הנפט שלהם וגם יכול להטל אליהם חרא כלכלי..... לאיראן בכלל לא תמיד יש דעה דומה לזאת של הערבים. עובדה לא כל-כך מזמן איראן נלחמה נגד עיראק ונהרגו במלחמה הזאת כמעט מיליון איש. והיא הייתי נמשכת לולא האירופאים וארה"ב היו מתערבים. |
|
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר מתקדם
|
לי נראה, גוג ומגוג לא רחוק.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|