![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
תודה רבה , הורדתי את הכלים (התוספים לפיירפוקס) שוב תודה !
|
![]() |
![]() |
# 23 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אני חייב לציין שאף פעם לא עבדתי עם הCROP TOOL..
אני חותך בצורה שונה לגמרי ואני יכול להתאים את זה לSTRICT בקלות (אם כי אני מעדיף את תקן הTraditional, בגלל מגבלות שלא קשורות לעיצוב). עיצוב כזה אפשר לעשות בפחות משעה בלי הCROP TOOL, אבל כל אחד והשיטה שלו. יוזמה יפה. |
![]() |
![]() |
# 24 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
אני לא יודע איך אתה עובד, אני עובד עם הCROP TOOL, לוקח את כל התמונות שחתכתי, ומצרף אותן ביחד כXHTML STRICT. אין טבלאות, אני חוסך בתמונות, אם תשים לב גם אני משתמש כל הזמן בהגדלה כדי לראות שאני יושב בידיוק על הפיקסלים. |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אתה לא מיוחד בקטע של ההגדלה,
וזה שבשבילך זה חיפוף זה לא אומר כלום. בשבילי לחתוך זה סיוט ובכל זאת אני עושה את זה יותר מהיר ממך כנראה, אז זה לא קשור בכלל. ולמען השיחה אני יכול לומר שגם אני מקודד בDIVים. טבלאות צריך רק כדי למשוך את העיצוב באופן שווה מ2 הכיוונים. |
![]() |
![]() |
# 26 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
ואם לא הבנת על מה אני מדבר, "ובכל זאת אני עושה את זה יותר מהיר". יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
אחראי פורום
|
אז אולי תשתף אותנו בשיטת החיתוך שלך?
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
Авторитет
|
כל הכבוד, אחלה יוזמה.
אבל בשביל מה אתה משתמש בכלים למדידות? הרי רשום לך את הגובה\רוחב של התמונה עצמה, אז אתה פשוט מציב את זה.
![]() |
![]() |
# 29 |
מ.תיכנות
|
לפעמים מהר יותר לעבוד ככה, ולפעמים יש רווחים שכמובן אני לא חותך, אז כדי לדעת את הmargin\padding אני משתמש במדידה.
|
![]() |
![]() |
# 30 | ||
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
תגובה פרופרציונלית בהחלט. ![]() בסה"כ לא הצלחת לקרוא את מה שאמרתי כמו שצריך. ואני אסביר שוב כמו שצריך. אתה באת בגישה של "יותר זמן זה יותר טוב". ניסיתי להבהיר לך שזה לא בהכרח ככה. לומר שאתה "לא מחפף" זה בעצם לומר שאני כן, ובסה"כ ניסיתי להציג לך נקודה אחרת שלא שמת לב אליה והיא שלא בהכרח צריך לבצע את זה בדרך הארוכה הזאת בשביל להגיע לאותה תוצאה. ילד קטן, האמנם? מי זה שיצא כאן עצבני וחסר פרופורציות בתגובה שלו? בכלל לא התכוונתי לעצבן אותך. ציטוט:
השיטה שלי הרבה יותר פשוטה. אולי הדרך קצת פחות ברורה אבל כשמתרגלים לשיטה זה מאוד פשוט. אתה מוזמן לבוא אלי למסנג'ר ולשמוע הסבר מקיף, כי לצלם אני לא אצלם. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|