|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא ציטטתי שום משפט, סך הכל אמרתי שכל אדם באמונתו יחיה.
![]() |
![]() |
![]() |
# 22 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
יש אנשים, ואני בניהם, שמתחברים למשפט "איש באמונתו יחיה", זה שהמקורות אומרים שצדיק באמונתו יחיה - יופי. שיגידו. די כבר להעלות את זה. |
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ומסכים איתך , גם אני בתור חובב מטאל ממש לא מאפיין את הסטיגמה של הסגנון , רוב האנשים שנראים כמו המוזיקה שהם שומעים הם לרוב מושפעים (כמו כל האימואים שצצו להם בשנים האחרונות...) מה שכן מוזיקה עוזרת לקרב אנשים , בעיקר בגלאי הנוער לדעתי. Last edited by WiseStyle; 09-12-07 at 00:35.. |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
הוסטסניון
|
וואלה יש משהו במה שאתה אומר (חוץ מהקטע של ה'.. שאני לא אפתח את הדיון הזה כרגע)..
אני רואה את העניין הזה באופן ברור בשטח, אני רואה אנשים ששומעים רוק מטאל וכל הרעש הזה, וככה אני רואה את צורת הלבוש שלה.. עגילים בכל חור, חימצונים, סוג לבוש שונה וכו'.. ואילו אני רואה מצד אחד אנשים שומעים מזרחית - לובשים אחרת ואפילו מתנהגים אחרת.. יש משהו במה שאתה אומר , זה נכון.
# 25 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
בקשר לעגילים וסגנון לבוש, זה בעיקר מוטיב של ה'נסחפים' יותר בין המעריצים. בתחילת שנות ה-70 חובבי מטאל (ואמנים) היו לרוב בעלי שיער ארוך, אך זה מכוון והם היו 'היפים'. בהמשך שיער ארוך הפך לסמל, אך כיום אין מראה מסוים. קח אותי למשל. עברתי משיער קצוץ לארוך, לקרחת ובחזרה לקצוץ. אני לא מושפע מאף אחד, רציתי לבדוק מה אני אוהב יותר. אמנם אני נראה כך כרגע: ![]() אך יכלתי באותה מידה להיות מגולח עם שביל בשיער, ועדיין לשמוע מטאל ללא הפסקה. פותח הנושא אמר שמוזיקה משפיעה על אופי האדם, מי שהוא. בינתיים כולם מסכימים שזה נכון ומדברים בעיקר על סגנון לבוש והחצנה (מה שלא קשור כלל לאופי). |
||
![]() |
![]() |
# 26 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 27 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
רוב בני האדם על פני כוכבנו הקטן מחפשים להשתלב, בין אם מדובר בקבוצה חברתית, מקום עבודה או קבוצה טיפה כללית יותר (דת, מדינה וכו'). אנשים מחפשים מכנה משותף וזה גורר לבוש דומה, צורת דיבור דומה וכו', אך זה לא אומר שהאופי שלהם זהה. |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר מתקדם
|
לאחר התגובות שלכם כאן , חשבתי לי על משהו.
אמרתם שעד גיל 6 האדם בונה את אופיו , נכון? אם יעשו ניסיוי ( שהאמת, לדעתי זה ניסוי אסור ! ) ויביאו לתינוק מגיל שנה עד גיל 6 לשמוע כל יום מטאל, ולתינוק אחר באותם זמנים אבל לשמוע ראפ ולתינוק אחר באותם זמנים אבל לשמוע מזרחית , לדעתי , התינוקות יקבלו את מאפייני המוזיקה , למשל התינוק עם המטאל , יהיה טיפוס קר מאוד וכו'... בקיצור , יש הסתברות גדולה שטעיתי , אבל הנושא כאן הוא לא אם אני צודק , אלא אם למוזיקה יש כזה תפקיד בחיינו. |
![]() |
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|
שטויות..הסביבה עושה את הבנאדם והחינוך בבית...אין שום קשר למוזיקה..
אני לדוגמא שומע מזרחית..קשה לי להגיד שזה לא בגלל הסביבה..
# 30 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מטאל = קר? אתה ידידי היקר הצמדת סטראוטיפ מוטעה לאחד מהז'אנרים הפחות קרים בתעשיה. תשמע מטאל, ואז נדבר. ![]() אם כבר אתה נכנס להפתחות, אומרים שאופי האדם נקבע לפי התנהגות (מודעת ולא מודעת) ההורים, והיא זו שמעצבת את אופי הילד. הוא נמצא אתם (או לפחות עם אמו) מרגע היוולדו, וגם בגיל מאוחר יותר מדובר בדמויות שהוא מעריץ. אני לא חושב שמוזיקה ברקע תשפיע כל כך, וגם אם כן, לא מדובר בתוצאות שאתה ציינת. למה? כי זו לא המשמעות של המוסיקה. Last edited by עמרי שוסטר; 09-12-07 at 15:24.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|