![]() |
# 21 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לדעתי גם בתוכניות הבאות יהיה הפסקת פירסומות כל 5-6 דקות שזה דבר בלתי נסבל אגב היואב הזה ממש טמבל אני לא מבין איך לא העיפו אותו עצבן אותי שהם עשו "קבלת שבת" ואחרי זה אכלו חלזונות ואמרו כולנו יהודים
![]() Last edited by maor; 16-12-07 at 19:00.. |
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
סדרה ממש נחמדה, אבל מה שלא אהבתי, זה המשחק של האנשים שם, כ"כ זול, איך האישה המפגרת ההיא שהשאירה תינוקת בת 7 חודשים לבד, התחילה לספר על זה שהשאירה אותה וגם שלאבא שלה יש עכשיו סרטן, והקטע ההוא שכולם מתחילים לתמוך בה ולרחם עליה.
אנשים פשוט מנסים להשיג שם רייטינג. |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר בקהילה
|
חח
מה אתה מצפה זה ישראל,בארהב איך תשיג ריטיניג,יש שם יותר מדי אנשים,כל יום מופיעים מיליון חדשים |
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
חחחח יש לי מדריכה בכיתה שהיא כזו ערסית אש עם עגיל בשפה בקיצור "רולה"
אז היא עושה לי שהיא הלכה למבחנים והיא אמרה שזה כולכך מטומטם שאלה ששאלו אותה שם "האם את אוהבת לאכול מהריצפה או משימורים"? הרגה אותי ![]() בקיצור אני חושב שזאת אחלה של תוכניות יש כמה מכורים אליה אני כבר יודע אז מה שנישאר להגיד זה "צפיה נעימה לכולם" לילה טוב |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
"מעתיקנים" איזה תגובה אופיינית לפורום ישראלי נו דיי באמת עם התגובות המטומטמות האלו חאלס תבינו מה אתם כותבים לפני שאתם סתם כותבים זה מעצבן.
יופי אז עכשיו בארה"ב "מעתיקים" את מסודרים.... אהה ובחצי אירופה העתיקו את היצירה של הכספת ... אחלה תוכנית לדעתי סיפקה את כל האלמנטים הדרושים מתוכנית כזו וגם המון צחוק , דן העורך דין לא הפסיק להצחיק אותי במשך כל התוכנית ובמיוחד נהנתי לצחוק עם מיה עד כמה היא ברברית וגם לא מועילה וגם לא נותנת אפילו לישון בשקט. אני אמשיך לעקוב אחרי התוכנית ![]() שבוע טוב |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|