|
![]() |
# 1 |
Winner
|
כדאי לך ללכת למשו עם יותר משמעות , הצבא יכול להיות כלי נהדר להמשך החיים ,
מה גם שבצבא אתה בדרך כלל מתחבר עם אנשים והחברויות האלה מחזיקות שנים ואפילו עד סוף החיים. ( את המסקנה מזה תסיק לבד ) נהג אני אומר לך דוגרי זה חרא תפקיד לאנשים עצלנים , ישך פרופיל 97 , יש אנשים שחולמים על זה , לדעתי עדיף לך , לי ולכל העם הזה שתעשה משו יותר מועיל. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אם תלך- תתכונן לחודש של מילואים כל שנה.
בהצלחה
# 3 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
לא יודע מה אתכם. אצלי זה או ממר"ם או להקה צבאית... תעשו את החשבון..
אני עושה עתודה כנראה... זאת הדרך שבה אני יכול לתרום למדינה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
בעעעעע אני עשיתי רשיון על משאית[מעל 15]
ואני אומר לך ממש אבל ממש לא שווה לך!!! אתה לא נוהג על רכב טובים,אתה נוהג על רכבים של שנות 50-60 אנערף איזה שנה[אבל מאוד ישןןן] למשל אביר,ריאו,סופה.האמר. *אתה יכול לבקש אני רוצה להיות נהג קרבי. ואני יצאתי מזה עד שעשיתי המון בלאגן ונכנסתי לכלא[בקיצרו סיפור]ועכשיו אני במשהו שאני ממש אוהב. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אתה קרבי?
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
האמת לא חשבתי על זה .
אני יותר בקטע של השייטת . |
![]() |
![]() |
# 8 |
t tc tcp tcp/ip
|
אני עשיתי רשיון בצבא.
שירתתי כנהג כל השירות הצבאי שלי. היום אני מתפרנס מנהיגת משאית וולוו FH12 שמשקלה הכולל 34 טון. על הוולוו הזו מותקן מנוף של 62 טון באורך של 35 מטר. מגיל 18 שהתחלתי לנהוג עם רשיון (לפני התחלתי בגיל 12 אבל ללא רשיון) ועד היום אני נהנה ממה שאני עושה. אפשר לכנות אותי חולה הגה... כך שהמלצתי אלייך: תעשה מה שאתה אוהב ונהנה ממנו, אם אתה נהנה לרפא אנשים תלמד רפואה. אם אתה נהנה מנהיגה תלמד נהיגה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|