|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 22 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אין פה שום חידוש ואני לא חושב שאייל עובד איתם אם כבר משכיר להם תיעודיים ואוליי מתחזק לא יותר
לפי דעתי ציטוט:
תקן אותי אם אני טועה |
|
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
![]() מסר לחברת Game Express:
בהצלחה לכם אבל צריך להבין שברגע שהמחשבים מלאים להגיד ללקוחות בטלפון שלום אין לנו כרגע שרתים הכל מלא תתקשר מחר או משהו בסגנון... זה לא חכמה לדחוס לקוחות עדיף להגיד ללקוח אחד שאין מקום מאשר להגיד ל10 לקוחות שיש עומס... ד"א אני גאה להגיד ללקוח שמע אין לנו כרגע מקום בבקשה להתקשר ביום ראשון שיתפנה מקום...
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 24 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
תמיד באותו הזמן שאני מלא המון אנשים מיתקשרים להזמין |
|
![]() |
# 25 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אייל עדיין עובד שם ומנהל את החברה אחרי ששלחתי להם תכסף והם קיבלו הם אומרים לי אנחנו זמינים עוד שרת יהיה בערב עברו 3 ימים ולא היה שום שרת חדש ודחסו בשרת מפוצץ כנראה שלא זז..
|
![]() |
# 26 |
חבר פורום
|
אז ככה, אני לא חושב שהיית צריך לרשום ביקרות על Gx.
כי בסה"כ כניראה יש פה איזשהי טעות ... תאמין לי הם היתנו לך פיצוי כמו שצריך אבל שאתה רושם עליהם ביקורת היחס שלהם מישתנה כלפייך. תבין דבר אחד, ברגע שאתה עושה/אומר/כותב דבר שקרי היחס מישתנה,נכון שהיו לך לאגים / פינגים או כול דבר אחר היית צריך לפתור את זה איתם (gx) ולא לרוץ לספר בהוסט. תאמין לי אם היית מבקש/אומר ביפה היית מבקש פצוי כמו שצריך. Gaming-serv - מה אתה בכלל מגיב ? אתה הרי חברה מיתחרה, תאמין לי השרתים שלך לא יותר גרועים משל GX. ובקשר ל"קוח נועם" אתה בכלל יודע מה הסיפר איתו ? אתה יודע למה הוא לא מרוצה ? אז אני אגיד לך, הוא לא היה מרוצה כי הוא חיפש תמיכה באיסיקיו ! SipY - אתה לקוח של GX ?
לשעבר DNL. Last edited by DNL; 09-10-05 at 07:49.. |
![]() |
# 27 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא פסדר שבגלל שהוא כתב ב Hosts היחס יהיה אחרת... כי לפי מה שהוא כותב הוא לא הצליח לתפוס את החברה הרבה פעמים ולא הצליח ואני מאמאין לו..
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
# 28 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אתה מוזמן לבדוק אצל כול הלקוחות שהיו להם בעיות, ואני לא אומר שאין את זה עכשיו ! יש רק 2 מקרים שרשמו ביקורת בהוסטס ולא קיבלו פיצוי כמו שצריך, דוגמא : נועם ומאיר. תאמין לי אם לא היית רושם ביקורת עליהם והיית פותר את זה מול GX היית מקבל פיצוי כמו שצריך. חוץ מי זה אין לי מה לומר.
# 29 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 30 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
נייטמר... הוא קנה של 20 איש בפינגים עולים לרמות אתה לא מתאר לעצמך... |