![]() |
# 21 |
משתמש חדש
|
באמא שלי אני פותח אגודה נגד דור מארסיאנו! ומה אתה משקר עלק לא מעצב פורומים לא רק גנב גם שקרן יש לי שיחות שלך באייסקיו ואל תאלץ אותי לשים אותם פה!!!
דור אם אין לך כישרון אחי למה להעתיק תקרא מדריכים ולאט לאט תבין זה שאתה גונב שקל אתה לא תקבל על זה! וכל ה "לקוחות שיש לך" מאה אחוז קיבלו עיצובים יצירתיים שלך... יום טוב! ומקווה שתפסיק אם זה ותראה שבכל הודעה שאתה כותב עיצוב חדש כולם ביחד זה גנוב מפה זה גנוב משם... שרואים אותך פנים אל פנים אתה לא נראה בנאדם כזה אבל עבריין מקלדת אתה הייתי רוצה לראות אותך פנים מול פנים עם אחד ה"לקוחות שלך"!... אז יאללה מספיק עם השטויות שלך כי זה נמאס! |
![]() |
![]() |
# 22 |
משתמש חדש
|
דור באמת בנאדם שפל!!
כל העיצוב של הפורום שלי הוא גנב מפרוטפוליו של סתיו וזה היה כל כך שקוף!! משחק אותה גבר מקלל והכל אבל מי שיראה אותו יצחק עליו כל החיים שלו! סתם מעפן גנב! |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
טוב נראה לי שהוא הבין שהוא לא רצוי,
ולמקרה שלא.. דור אתה לא רצוי פה! עכשיו לחזור לנושא..
# 24 |
חבר בקהילה
|
חחח מי מכיר אותכם בכלל?
ואתם חושבים שמישהו שם עלייכם? אתם יכולים לקפוץ אני יעתיק כמה שבא לי ויהנה מזה |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
ואני חושב גם לפתוח אגודה נגד אלמוג ברקט על גניבת עיצובים מפורום ng-f וזיוף רשיון של Vbulletin
|
![]() |
![]() |
# 26 |
משתמש חדש
|
חחחחחחחחחחחחחחחח מיזה אלמוג ברקט ימעפןןןן לך לישון שאני לא יעיף לך בעיטה לעין חחחחח בכל פורום שונאים אותך תבין!!! גם ב ildev הוא פתח 3 משתמשים חדשים כדי שלא יזהו אותו ובכל זאת זיהו אותו ועדיין מקללים אותו..!
בקיצר לך לישון על האף יגנב!!!! |
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
אוקי.
הבא שמגיב תגובה לא עיניינית מקבל אזהרה. ואני נועל את הנושא!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|