|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
יש לך אזהרה. אסף - כל הכבוד, המשיכו ככה. |
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
כל הכבוד
![]() רוב הסיכויים שהצלתם לעוד נער-שניים יד\עיין או כל מני דברים חיוניים אחרים. ומי שאמר פה שהוא מלשן, אני חושב שמישהו, שהוא בן 17 צריך קצת להיות יותר בוגר ולהבין שקודם כל זה העבודה שלו ושנית כל, זה בשורה התחתונה זה נועד להגן עלינו. תמשיכו כך |קורץ| נ.ב שלא תחשבו שאני איזה נער בן 15 שמדבר כמו בן 30, אני כמובן גם אוהב לראות את זה וגם אוהב לראות כל שנה את החידושים המגניבים, אבל עם כל זה, כל פעם שאתה שומע על מישהו שאיבד יד או מישהו שעלה באש, או מישהו שהתפוצץ לו נפץ ביד, אתה "יורד מהעצים" ומבין שבשורה התחתונה זה חומר נפץ ולא משחק. שיהיה אחלה ערב ![]() |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
וואלה כל הכבוד ממש כמות לא קטנה מצאתם פה נקווה שתמצאו עוד הרבה מחסנים כאלו..
לכל הילדים שאמרו מלשן אני לא מקנא בכם... |
![]() |
![]() |
# 24 |
משתמש - היכל התהילה
|
אסף, שאלה לי אליך. במידה ויש ילדוד'ס ליד הבית שלא מפסיקים לפוצץ נפצים (חלק ממש קטנים, וחלק נשמעים כמו הפצצה), יש להתקשר למשטרה? יענו יטפלו בהם?
הבעיה שהם חוזרים גם אחרי ש... *אהמ* "מפחידים" אותם. אולי המשטרה תתן בהם קצת. |
![]() |
![]() |
# 25 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אתה רוצה עצה בתור שוטר או בתור אזרח?
בתור שוטר טוב הייתי אומר לך "אל תדאג תתקשר 100 ויבואו לטפל בהם" אבל בדרך כלל השוטרי סיור עילגים והם מגיעים עם האור הכחול על הניידת ועד שהם מגיעים הם מוצאים רק גפרורים זרוקים על הרצפה ... בתור אזרח שסבל מהתופעה ליד הבית , אתה צריך 3 מצרכים: חבל, נפץ ומצית הדבר הראשון שאתה עושה וזה מדובר בדרך כלל על ילדים בני 10-15 אז זה דיי פשוט אתה מגיע כמו כל בנאדם שהולך ברחוב ובום תופס אחד מהילדים האלה.. קושר אותו יפה לעץ \ עמוד כל דבר שמקובע טוב טוב.. לוקח את הנפץ אוחז ביד ימין אוחז את המצית ביד שמאל ובאמצעות פעולה סיבובית של הבוהן מדליק את המצית שמדליקה את הנפץ שמושלך כמטר מרגליו של הילד.. הילד יתחיל להשתולל , יפחד, ינסה לאטום את אוזניו אך ללא הצלחה.. מחקרים מראים שישנם 33% שהוא אף ירטיב במכנסיו.. לאחר חוויה זו , שהילד מרגיש חוסר אונים אל מול נפץ. הוא לא יעז לפוצץ את הנייר הזה שעוטפים איתו דברים שבירים ![]()
![]() |
# 26 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כל הכבוד ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
משתמש - היכל התהילה
|
כמו שאמרתי, הפחדה כבר עשיתי. מה שהפחדה בדרך כלל משפיעה על אחד או שניים, והם כמות שרק גדלה (אפשר לחשוב שבחיים לא שמעו *בום*).
אני חושב שאולי אם יראו שמשטרה באה ומטפלת, אז כולם ישמרו מרחק, אבל אם אתה אומר שלא עוזר... אז לא משנה. ![]() |
![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() לא מהאלו של ה5 שקל חוץ מי זה שזה יעביר לך את הזמן טוב מאד ![]() אני לא יודע מה איתכם אבל לי יש כלב ענק בבית ובדר"כ ילדים קטנים נפצים = ערבים ערבים = מפחדים רצח מכלבים וכלב במידה של הכלב שלי אני הולך הם עוברים לצד השני של הכביש אז ברגע שהוא שומע נפץ הוא ישר קופץ :P בכל מקרה הייתי ברוסיה ושם אפשר לקנות נפץ בכל קיוסוק בחוץ קניתי אשכרה 2 שקיות נפצים אחת פיצצתי שם אחת הבאתי לארץ בכל מקרה אלו שמשחקים עם נפצים ומצליחים להפגע גם אם המסכונים נראה לי זה יהיה עדיף שהם יפגעו קודם מנפץ ולא כשיגיעו לצבא וירססו בטעות חולייה ליד |
|
![]() |
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|
חלום חיייייי
אתה לא מבין כמה אני חולה על השטויות האלו |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|