|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר על
|
ציטוט:
סה"כ זו המערכת של siz מה שעשית זה קודדת את העיצוב והלבשת על המערכת לא יותר מזה. בקשר אליך אריאל, המערכת הזו בכלל לא שלו ככה שלא נראה לי שיש לו זכות לבקש ממך להוריד אותה, מה גם שהבנתי שהעיצוב חינמי ככה שאין לך מה להוריד את האתר, אלא אם זה מפריע לבעלי siz שהבנתי שהמערכת שלו פורסמה ברשת.
קארדניה - משחק דפדפן ישראלי חדשני Last edited by Ron | CSite.co.il; 22-06-08 at 21:41.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
למה סתם להטעות אנשים? לא יודע? אל תדבר. המערכת כלל וכלל לא שייכת ל SIZ, ואם היא שייכת ל SIZ אז הוא מוזמן להגיש נגדי תביעה, שיגש אלי בפרטי ואתן לו את כל הפרטים שלי. המערכת הזו שופצה על-ידי, וכל הטקסטים השיפורים הקודים שכתבתי - נגנבו! אותו אחד שמנסה למכור אותה יענש בחומרה. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אוקי.. לאחר בדיקה מעמיקה בנושא
יש לי פרטים שיכולים לעזור לך והוחכות .. מנהלת האתר ror.co.il טוענת שהיא קנתה את העיצוב מדן אסולין.. בן 19 משרת בצבא {לא ידוע היכן} היא רכשה ממנו את המערכת והעיצוב .. לאחר שהיא גילתה שיש למישהו את אותה המערכת והעיצוב {מתן לוי} היא ביקשה שיחליף לה.. וכמובן כעסה.. אך היא לא ידעה שיש עוד מקרה כמו האתר הנוסף שהבאתם {עמ' 2 \ 1} בכ"מ תפנה אליי בה"פ שם אני יתן לך את כתובת המסנג'ר שלי ונדבר.. ד"א האם אתה זה ש " שיכלל " את הwebmode?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|