![]() |
# 21 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
אם ביתר תפסיד בקמפנו 2-0 היא תהיה מרוצה...
ברצלונה יותר טובים בכמה רמות מביתר בכל עמדה על המגרש. לדעתי 7-0 בשני המשחקים לברצולונה או שאולי ביתר תגנוב איזה גול כבוד אחד ואז יהיה 7-1. *** עריכה: בשני המשחקים ביחד ... חח Last edited by ohadsti; 02-08-08 at 14:31.. |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 24 |
הוסטסניון
|
חחחח איך אנשים פה מגזימים
נכון, ברצלונה הרבה יותר טובה אבל היא לא תנצח בהפרשים של 7 8 שערים.. אולי במקרה הטוב בהפרש 3 שערים וזה בחוץ הכל תלוי באיך ביתר תשחק אם לא יהיו הרבה טעויות בהגנה יש סיכוי טוב להגיע לתיקו בבית
# 25 | ||
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
ציטוט:
חברה, אני לא יודע מה איתכם, אבל אני חושב שהם באים להסתלבט עלינו... אתם רציניים עם עצמכם? שמים לב מה אתם רושמים? תהיו אמיתיים עם עצמכם...ביחיאת דינאק... אמצע טבלה בספרד? בליגה השניה הספרדית אף קבוצה בארץ לא מסוגלת לשחק, אז בטח לא בליגה הראשונה... ובית"ר ינצחו את ברצלונה בטדי? וואלה...אני אחכה שהבועה תתפוצץ לכם בפנים, לא רוצה להרוס את הכיף...
![]() |
# 26 |
חבר וותיק
|
חח בתור אוהד בית"ר אתם מדברים כולכך הרבה שטויות..
הליגה הספרדית (שלפי דעתי) היא הליגה הכי טובה בעולם..ומה שבטוח שבית"ר לא משתווה לקבוצה מהליגה השנייה שם, בכל מקרה אני לא שולל את האפשרות שבית"ר יכולה להפתיע קרו מקרים בעבר אבל הסיכויים נמוכים מאוד.. ובשביל לעשות סדר במידה ובית"ר עוברת את קראקוב ומפסידה לברצולנה אז היא מתמודדת מול הכרטיס לגביע אופ"א היא נכנסת ישר לסיבוב ה-3 (הסיבוב האחרון) וכך זה אצל ברצולנה (אם יש סיכוי כלשהו אם היא תפסיד לבית"ר).. אז אני אופטימי וקודם כדאי לעבור את ויסלה שהיה בכלל על מה לפנטז, כל השאר זה סתם דיבורי סרק!.
# 27 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל יש הבדל ענק בין תבוסה של 7-0 להפסד בהפרש של 2. וכן אני באמת חושב שבית"ר יכולה להיות בליגה הראשונה בספרד. |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר מתקדם
|
חבר'ה תרגעו חח
אני לא הייתי סוגר על זה שברצלונה ינצחו טיקטק את בית"ר אני רוצה להזכיר לכם כמה דברים: לפפ גוארדיולה זה יהיה 2 משחקים רשמיים כמאמן בחיים שלו ! אין לו ניסיון בגרוש וזה כבר יתרון. ו2 ברצלונה קבוצה חדשה לגמרי! חדשה חדשה חדשה! זה גם יתרון. לא הייתי סוגר על הפסד בשני המשחקים |
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר וותיק
|
מה כולם כל כך בטוחים שהיא עוברת בויסלה?
הם יחסלו אותם שם לדעתי.. ביתר לא הייתה עד כדי כך טובה בארץ.. הייתה צריכה לנצח בהפרש 2.. עכשיו הכל תלוי בויסלה.. ביתר יהיו בונקר.. |
![]() |
![]() |
# 30 | |
חבר על
|
ציטוט:
חוץ מזה בית"ר לא תחכה שויסלה תשים גול, בית"ר תנסה לתקוף ולשים גול ראשונה ואז להכניס את ויסלה ללחץ. בעזרת השם עוברים אותם.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|