![]() |
# 21 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
תקלל אותי פנים מול פנים, אני יודע שאין לך ביצים. סתם נוב.. " אני בצבא " אם אתה בצבא מה אתה עושה בבית? ילדון עלק מי שמדבר... טוב, אני לא המשיך לריב איתך. אני רק מזהיר אחרים, הבן אדם לא רציני בגרוש ולא בשנים.. עריכה- רושמים מישהו ולא מישהוא חחח.. Last edited by Pro-HostCoil; 21-11-05 at 21:13.. |
|
![]() |
![]() |
# 22 |
ללא גישת פורומי אטרקציה + הרשאות נוספות
|
כן יא נוב
Last edited by matanc244; 21-11-05 at 21:18.. |
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מעניין בגלל זה יש עשרות פניות על השירות ועל רמת העיצובים שלכם. בזה נגמר הדיון. |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
הוסטסניון
|
טוב אתם יכולים לרדת מהבן אדם ברצינות הפורום הזה למה הוא נהפך סך הכל מחפש עיצוב שנית הוא הולך להצלחיח שמעו לי!!!....
יש לבן אדם דברים שהרבה פה חולמים עלייהם....בנתיים הוא הולך לפתוח פורטל בעל מערכת ענק ייחודית עיצוב ייחודי כבר יש ועכשיו יהיה לפורום!!! |
![]() |
![]() |
# 25 |
ללא גישת פורומי אטרקציה + הרשאות נוספות
|
talyigal שיעשה לך את מה שעשה לנו אתה תדבר אחרת מזה אנחנו מעצבים לו עיצוב עם חלק מהדברים חינם ואחר כך כמו איזה מניאק הולך ואומר לא עמדתם בזמנים לא קונה ממכם
y-cell.com הלואי הפורום והאתר שלךך יפלו לא סובל אנשים כמוך |
![]() |
![]() |
# 26 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
סך הכל ילדון לא רציני.. תן לו שימצא מעצב שיגבה ממנו 250 שקל והוא יחזור על 4 כמו טטלה..! |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ילדון שכתב ב y-net במקרה ממש מאוד במקרה. ויקבל באותו מקרה בy-net חסיפת ענק!!! ומשקיע על פורטל כמה אלפים נחמדים ועוד יש לו תקציב.. מוסר השכל: על תכתוב בלי ידע... |
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מעניין את הסבתא שלי איפה האתר שלו היה..! |
|
![]() |
![]() |
# 30 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
העבודה שעשיתם שווה לפחות 200 שקל. ועוד פלאש ברמה כל כך מקצועית? y-cell, לדעתי הפסדת בגדול.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|