|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני ביררתי לפני הכל.[
אני יראה את השיחה ויערוך את ההודעה . ציטוט:
אני בונה עליו כבר שבוע וחצי והוא ברח לי Last edited by TamiR21; 21-11-05 at 21:38.. |
|
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אם כל הכבוד חברי הוסטס המכובדים, לא ניתן לשפוט איש ע"פי מעשי עבר שעברו חלפו, אני מכיר את אושר אישית מאוד, אחלה של ילד וכפי שדיברתי איתו החברה החדשה תיהיה , לפחות לדעתינו, אחת החברות היותר טובות, מה גם שחברה זו לא תתיחס יותר לאכסונים וכדומה, חברה זו מיועדת אך ורק לשרתי משחק [חוקיים] וכל הקשור לזה כגון ונטרילו, טים ספיק, ועוד...
אל תשפטו אדם מהר כל כך, אני ממליץ לכם לבוא ולהנות מהשירות של חברה זו שיגיע ממש בקרוב לרשת הוסטס, ולנסות את שרתיה בנסיון חד פעמי ללא תשלום! |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אושר סתם פלצן..
הוא רימה עוד הרבה אנשים, כולל אותי, ממליץ להתרחק ממנו.
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כמו שמהיום אני יגיד שאתה מעצב בלירה היה נעים לך ? מעניין שעד היום לא פניתה אלי ואני גם לא מכיר אותך אתה רואה בכותרת "אושר" או שאתה חבר של תמיר אז אתה עוזר לו יפה לך חמוד . |
|
![]() |
# 6 |
חבר על
|
1. אני לא מכיר את תמיר.
2. תגיד שאני מעצב בלירה, אתה חושב שאכפת לי, ב"ה יש לקוחות. 3. לא מכיר אותי? ESI אומר לך משהו? עיצוב פורום? מישהו שמרח אותי במשך ימים ובסוף נעלם?. אז, בוא תוכיח שאני משקר ![]()
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עיצוב פורום , לעולם לא עיצבתי או מכרתי עיצוב לפורום ובחיים לא נעלמתי אתה ילד קטן שמנסה להרוס לי תחברה אבל בדוגרי זה לא אכפת לי מה רושמים פה ואני יגיד לך תאמת אני יכול בקלות לרשום מליון דברים כאלה עליך ולהביא אנשים שירשמו זה לא קשה כולכך כמו שתחושב. אבל לפעמיים בנאדם קנאי כמוך וזה גם דבר טוב אתה אוכל תלב על החברה שלי וזה כבר מראה לי כמה שהיא תצליח תמשיך לכתוב פה זה מאוד מעניין "מעצב דגול אתה" באמת אחד הטובים בישראל. |
|
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
אתה שילמתה לו והוא לא נתן לך שרת ו משו כזה? מה אתה דוחף לפה דברים שלא קשורים? אתה חושב שלאנשים רציניים פה יהיה אכפת מה תגיד , מי שרציני באמת יבדוק , ויתנסה, אז אל תכניס לפה כל מני דברים שלא קשורים להוסט, ואם אין לך מה להגיד אשמח מאוד אם לא תכניס לפה יותר שטויות שלא קשורות להוסטס! |
|
![]() |
# 10 |
חבר על
|
אושר
לא באתי לעשות משו בכוונה אני פשוט אומר לעצמי כמה חברות עברתה זה לא נראה רציני בישבילך אני אומר את זה עזוב תקטע שאני לא ממליץ אז אתה אחלה אבל זה לא רציני מבחינך לעבור כל פעם חברה חדשה :\
|