|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
חבל מאוד...
ואתם תראו שהממשלה תפעול רק בזמן שכבר לא יהיו ממים ולא יכסימו לפתוח תברזים לאנשים .. אם שמעתם הם [שחכתי תשם שלהם]שאם נגיע לקו האדום וממש נגזים הם יפסיקו תזרימה.. וזה חבל ורק אז הממשלה תתחיל לפעול... תראו כל הכמפיינים עכשיו של הממשלה וקדימה,אף אחד לא מדבר על מיים.. חבל,בסוף לא נשאר בלי כלום. ולפי דעתי מה שצריך לעשות זה גם לנצל את הגשם בכך שישימו פשוט מייחלים גדולים שמי הגשם ילכו לשם ולא סתם לכביש.. ואז יוכלו להשקות עם זה ... חבל.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
עכשיו אתה מבין למה אמרתי שאתה עקשן?
אתה אומר לעצמך שתמיד עשית X אז אתה תמשיך לעשות את זה, אפילו אם אפשר ליעל. זאת גישה מאד לא נכונה לחיים...
# 3 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
חייב לחסוך, כל כך הרבה מיים מתבזבזים לחינם!
# 5 |
חבר חדש
|
זה לא נכון מה שאמרו שהשימשון הפרטי הוא זניח - בכלל לא.
ולדעתי, כל אחד צריך להתחיל לחסוך במים - להתחיל בזה שלוחצים על הכפתור הקטן בשירותים ולא הגדול. ואסור לזלזל בזה. בקשר להטפלה - לא נראה לי שתרצה לאכול פירות וירקות שניזונו ממים שעברו הטפלה... תאמין לי! חוץ מזה, התהליך עצמו גם עולה כסף. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
גם ככה כל הפירות והירקות שאתה אוכל מפוצצים בתוספים כימיים מלאכותיים, לא הכי בריאים, כדי להאריך חיי מדף, וזה לא גורם לנו להפסיק לאכול אותם. להגביל את צריכת המים לפי נפש? תגיד לי מה אנחנו בצפון קוריאה? זכותי לצרוך כמה מים שאני רוצה, במיוחד כשאני משלם על זה. וזכותו של בנאדם שהרוויח את כספו בכבוד, להקים בריכה, בטח שהוא משלם הרבה כסף גם על המים, אני רוצה בריכה בבית, זאת זכותי! אנשים פה לא מבנים את מהות המשטר בישראל, תלמדו אזרחות.. חוץ מזה, לבריכות יש מערכת שהמים חוזרים במחזוריות. Last edited by sport; 18-08-08 at 22:52.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
לדעתי המדינה צריכה לעשות ככה:
להגביל את צריכת המים לפי נפש... אם המשפחה עברה את הכמות היא תקבל קנס גבוה... (אלה אם יש סיבות מיוחדות). לדאוג שכל הקטע עם הברכות בבתים יפסק מיד! נגיד בקסיריה כל בית שני עם ברכה אן שם בעיות של כסף אז מה אכפת להם. במידה ואתה רוצה למלא בריכה, אן בעייה תשלם סכום גבוה למדינה. ברור שכסף לא יפתור פה את הבעייה אבל קנסות כן יכולות כי ברגע שאתה תקבל קנס נגיד 20 אלף שקל אתה תחשוב פעמיים אם אתה רוצה ברכה בבית. העניין של חקלאות עד כמה שאני שמעתי (לא יודע כמה זה נכון) הם מקבלים מים במחיר מוזל מאוד אבל המים האלה לא לשתייה אלה רק לחקלאות. יש משפחות שאן להם כסף ואי אפשר לעלות להם מוצר כזה בסיסי כמו מים.(כמו שהיום החלב הלחם מסובסד ע"י המדינה). |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
הטפלה הטפלה הטפלה זה כל הסיפור
השקעה שמחזירה את עצמה שיעשו את זה כבר,וסוף סוף יהיה פה מים ולא כל קיץ אחרי חורף טיפה גשום כל המדינה תיכנס ללחץ כי מה שיקרה שחורף הבא בעז"ה יהיה גשום וזהו שוב פעם ישכחו מהרעיון של ההטפלה, וזה גלגל שחוזר -בצורת-המדינה צועקת להטפלה-גשם ההטפלה יכולה לעשות הרבה טוב למדינה שלנו חוץ מהמיים נטו כמו תעסוקה לעוד אנשים,או כמו ההצעה שהציעו תעלה או נהר בין ים סוף לים המלח שיצור גם אזור תיירותי,גם תעסוקה,וגם שים המלח שזה מקום תירותי מאוד גדול וחלק מהיצוא של ישראל לא ייתבש לנו לחלוטין בעוד כמה שנים |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
שהמדינה תקח מים מים התיכון, שישקיעו כמה לירות בשביל לחפור בורות ולהעביר צינורות.. (לא להעיר ולהגיד זה לא רק לחפור בורות וכו'..)
זאת מדינה שרוצה כסף, מה לעשות.. היום קיבלנו בדואר פתק על חיסכון במים.. משהו חדש שהוציאו הם רושמים לחסוך וכו', אמרתי לאמא שלי ישר אני לא חוסך בכלום, על מה שאני משלם אני ייקח.. לא אכפת לי גם אם יהיה ליטר אחרון בכינרת. זאת המדינה שלנו, זה המצב שלה.
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
המדינה בכלל לא משתמשת במשאבים הטבעיים שיש לה, כמו השמש החזקה הנגב, המערכות הסולריות שהיו יכולים להקים שם, היו חוסכות הון, וגורמות למפעלים מזהמים להיסגר..
אבל לאאא.. לא עושים את זה.. המונפול של חברת החשמל יותר חשוב.. אנחנו ממשיכים לשלם את המחיר. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|