|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
אז ככה...
נכון שזה לא נראה הגיוני, אבל יש אנשים\חברות שזה התפקיד שלהם, לבדוק איך אפשר לכווץ עוד ועוד.. כמו שאמרו כאן, בויידיאו שמכווצים, אז מקטינים את גודל המסך ואת האיכות של הווידיאו והסאונד אז יורד הרבה ממשקל הקובץ.. מצד שני כמו שאמרו כאן קובץ רגיל מורכב בצורה שונה ככה שאפשר לשחק איתו קצת יותר בלי לאבד מהאיכות, אבל לאבד מהאמינות שלו.. אם למישהו יש יותר מידע... אני אשמח לשמוע.. |
![]() |
![]() |
# 22 |
Permanently Banned
|
איזה עוד מידע אתה מחפש?
|
![]() |
![]() |
# 23 |
הוסטסניון
|
לא מסכים איתך.. זה פשוט שיטת קידוד שונה
זה כמו שתגיד ש תמונת BMP יותר איכותית מ JPEG ולכן היא שוקלת יותר.. אז בוא אני אוכיח לך את ההיפך. תצלם אותה תמונה, בסקרין שוט ותשמור בפוטושופ את שתיהן רק בBMP וב JPG, שתיהן באיכות המירבית ואותה רזולוציה, ה BMP ישקול יותר אך האיכות תיהיה זהה
# 24 |
Permanently Banned
|
מאור אתה מדבר שטויות בלי לפגוע,
מה ההבדל בין פורמט AVI ל DVD-R אתה יודע? אתה מודע להבדלים העצומים בין פורמט WMV לפורמט H.264 אתה מודע להבדלים בקידודים בין DVD-RIP ל SCR וכד'... ועוד רבים... |
![]() |
![]() |
# 25 |
הוסטסניון
|
הבדל קטן שלא נראה לעין אם הקידוד טוב.. אני לא אומר בואו נקח את סרט באיכות הכי טובה ונהרוס אותו בקידוד הכי גרוע
# 26 |
Permanently Banned
|
יש הרבה קודאקים שאתה לא יכול להשתמש בהם בפורמטים השונים
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר בקהילה
|
הורדתי את זה לפני שבוע.
אני מתקין אצל דוד ניראה אם עובד. |
![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר על
|
ציטוט:
אם תיקח את הMPG ותמי ל XVID AVI ייצא אותה איכות כמעט ובהרבה מאוד פחות במשקל. בקשר לשאר, זה נכון שסוג הקובץ משנה אם תיקחו קובץ TXT חדש ותרשמו שמה "כיווץ" ותעשו בחר הכל העתק הדבק כמה עשרות פעמים תגיע לקובץ ששוקל כמה מ"ב לפני כיווץ ולאחריו כמה ק"ב השאלה ממה מורכב הקובץ. (ד"א אני לא מאמין שהוינדוס 'מורכב' מ כיווץ או משו דומה לו). |
|
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר בקהילה
|
לכווץ את מה שאתה התכוונת לוקח המון המון המוןןן זמן ובהתאמה גם המון המון המוןן משאבים מהמחשב , עד כדי 300 מגה (RAM ) בזמן הכיווץ
נ.ב , גם להוציא מכיווץ ולפתוח תקבצים לוקח אותו זמן ומשאבים.. כל מי שרוצה http://rapidshare.com/files/14036464....1.24.rar.html |
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר חדש
|
איפה התמונה שמראה שהגודל הוא 10 מ"ב? אחרי הכיווץ?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|