הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 30-08-08, 19:12   # 21
רותם
חבר וותיק

מיני פרופיל

רותם לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima צפה בהודעה
כמו שכבר כתבתי, אם התנאים בכלא שלנו כאן היו כאלה גרועים, אנשים לא היו עושים את זה.
תאמין לי, פעם אחת להוציא להורג חולת נפש כזאת ויותר לא יהיו כאלה חולי נפש.
יותר מזה אני יכול להגיד לך, שמעתי ברדיו את יושבת ראש האגודה שמתנגדת לעונש מוות, בפירוש היא אמרה שבמקרים כאלה חובה עונש מוות, אתה יודע למה? כי היא אימא.
בדיוק כמו שכתבת, לאף בנאדם אין רשות לקחת חיים מאדם אחר, מי נתן לה רשות להטביע את הילד שלה?
אני אגיד לך אפילו יותר מזה, אץ הנידון צריך להרוג באותה הדרך שבה הוא הרג את הבן שלו, אם במקרה של הסבא זה מכה, אז לתת לו פטיש בראש.
אם במקרה של האימא זה הטבעה, אז להטביע אותה.
כמה שזה נשמע חולני וקיצוני, המעשים שהם עושים חולניים לא פחות.
ראשית אינך יודע בוודאות כיצד מתנהל הכלא ואיזה תנאים שם כי אני בטוח שלא ביקרת שם וחס ושלום גם לא תבקר..
ושוב אנחנו/אתה לא כמו הרוצחים/פושעים לא צריך להיתנהג כמוהם לא צריך להשיב רעה תחת רעה, אני בטוח שמערכת המשפט תיתמוד אם מצבים מסוג זה בחומרה..
ואתה באמת חושב שעונש מוות יכול לפתור את הבעיה קח לדוגמא את מדינות המזרח (סין,סיגנפור וכו.. ) מתנהל שם משטר של עונש מוות אך עדין הפשע נמצא חי ובועט..
אנחנו לא צריכים להיתנהג כמו הרוצחים אלא צריך לתת להם דוגמא חיובית איזה מדינה, ישראל הייתה אם היא הייתה מושתת על עונש מוות, איפה קדושת החיים (מדינה יהודית? לא נראלי לי... ) הדרך הטובה ביותר היא לזרוק אותם לכלא ולתת להם להירקב שם.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום