|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
לא אכפת לי שיהיו הומואים כמו שאני לא משוויץ בזה שאני לא הם לא צריכים להשוויץ שהם כן.. אם הם רוצים שישכרו מקום ולא יעשו את זה בעיר קדושה שזה מפריע
# 2 |
אקס מנהל
|
מה הבעיה? גאידמק רוצה להיות ראש עיריית ירושלים, בגלל זה הוא יוצא נגד ההומואים כדי שהדתיים ילקקו לו.
שקוף. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
גאיידמק מבהיר לדתיים (ולשאר תושבי העיר) מה עמדתו בנוגע למצעד הזה.
לגיטימי? אפילו יותר מלגיטימי זה מחויבותו כמועמד לראש העיר. לכל מועמד לראש העיר יש מצע לבחירות. זה חלק משל גאיידמק. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
יש הבדל בין דמוקרטיה בריאה (המצעדים וכאלה,למרות שהמצעד בירושלים הוא סתם בשביל להוציא לחרדים את המיץ), לבין דמוקרטיה שכל כולה השמצות, כמו מה שהחרדים עושים.
אי אפשר לתרץ כאלה שטויות שאנשים אומרים (כמו החרדים שמציעים כסף על רצח הומואים ואומרים שזה סתם צורת ביטוי) בדמוקרטיה, כי תראו בארצות הברית מה קרה - הם פחדו להשתיק אנשים, וקם ה KKK, שההפגנות שלהם מתואמות עם המשטרה והFBI!! חייבים להשתיק אנשים כמוהו, וחוץ מזה הוא אמר את זה רק כדי לזכות בקולות החרדים. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כמו שלהומוים יש כביכול זכות לצעוד יש לו זכות להביע את ההתנגדות שלו למצעד. ומה שכתבת בקשר לקולות החרדים זה בולשיט מוחלט. החרידים בחיים לא יבחרו בה יש להם מפלגות משלהם. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
יש רק דבר אחד שמעצבן אותי.
אתם הומואים אז תעשו את שלכם בשקט עם מי שאתם רוצים אתם לא חייבים לצעוד מול המצלמות להראות לכל העולם את זה, מה שההומואים עושים זאת התגרות בשאר האוכלוסיה להראות שהם יותר טובים ומפה באה השנאה, לפחות שלי. גיידמאק אולי הקצין אבל הוא צודק באיזה מקום.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|