|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר על
|
3 יחידות מתמ' מתקבל אם עובר מבחן?
# 23 |
חבר על
|
טוב על ההמלצות אבל לא באלי על שום אוניברסיטה .
הכוונה שלי הייתה על איזה שהוא בית ספר מומלץ בעל המקצועות שציינתי . אין לי כוח לעבור 700 מבחנים וללמוד משהו באוניברסיטה. מה גם שאין לי ציונים של איזה 90 אפילו.. אני ככה ככה בציונים ...
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
אבל שנה הבאה אתה כבר תיהיה בכיתה יב'.
ולא נראה שלי שקיימים כאלה בתי ספר שמתחילים ללמוד מחשבים בגיל כזה.... רוב בית הספר מתחילים את הבגרות בי'. והזה עם ה-3 יחידות. 3 יחידות זה רמה עלובה אף אוניברסיטה נורמלית בחיים לא תקבל משהו למחשבים שהוא ברמה של 3 יחידות, כי סך הכל בתואר למחשבים אתה צריך לעשות גם כמה קורסים במתמטיקה שמניסיון (אני סטונדט למדעי המחשב באוניברסיטת חיפה) יותר קשים מרמה של 5 יחידות במתמטיקה וגם הרבה מהקורסים במחשבים לא קלים בכלל..... אז אם אתה לא מצליח ב-4 יחידות מתמטיקה ספק ממש גדול שתוכל ללמוד באוניברסיטה וזה אפילו כולל את הקורס של מבוא למדעי המחשב, אני אישיתי מכיר אנשים שהם דווקא יחסית טובים ב-5 יחידות אבל לא השקיעו מספיק בקורס הזה ונכשלו..... למרות שבאוניברסיטה הפתוחה הם הרבה הרבה יותר גמישים בדרישות אז אני לא יכול להגיד לך, אבל אני מדבר על היכולת..... בכלל אם אני הייתי במצב שלך במקום לנסות להתקבל לאוניברסיטה הפתוחה הייתי מנסה לעבור לפחות ב-4 יחידות מתמטיקה. כי אם אתה תגיד תרצה להתקבל למכללה וללמוד לתואר ראשון במחשבים בצורה מסודרת שם אז אפילו במכללה עם 3 יחידות כנראה לא יקבלו אותך. |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר מתקדם
|
טוב כתגובה לכל מה שנאמר כאן :
מגמת מחשבים בתיכון משפיעה מאוד על מה שתהיו בצה"ל. האוניברסיטה הפתוחה ומדעי המחשב זה לא דברים קלים, צריך משמעת עצמית גבוהה מאוד כדי להצליח בהם. אני לא יודע למה אתה לחוץ אם אתה בן 17 אתה בטח בכיתה י"ב כך שעוד מעט צבא, אם אתה רוצה לדחות את הצבא תעשה קצת כסף בתקופה הנוכחית ותלמד במכללה לפני הגיוס. לא מכיר אף בית ספר ייחודי שעונה לדרישות שלך. אני ואתה נצטרך אחרי הלימודים לשפר בגרויות במתמטיקה ואז להתחיל לנסות להתקבל למכללות, אוניברסיטאות וכו' :P Last edited by Orel-E; 09-11-08 at 17:00.. |
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר מתקדם
|
לא חושב שיסכימו לך לעבור לבית ספר מקצועי אם היית בעיוני, לפחות במקצועות המקצועיים (במקרה שלך מחשבים), אלא אם כן יש לך ידע שתואם לחומר שנלמד ואולי יסכימו איכשהו.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|