|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
חבר מתקדם
|
פשוט מכעיס ומעציב.
תגובות ממש לא במקום, אני ממש רוצה להגיב אבל אין פשוט סיבה כי זה לא יעזור. קוראים לנו נאצים, אומרים שהשואה היא רק מעשייה שהמציאו, שהם (אנשי החמאס) מסכנים וחלשים ופועלים מתוך חוסר ברירה, מעציב ומדאיג כמה חוסר ידע יש לאנשים. "the Israeli attacks come first, they attack Palestinian cities and then Palestinians respond by firing rockets on them Israeli cities!" פשוט שטויות.
# 2 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
הם פשוט לא יודעים. דרך אגב, אני לא מאמין שאנחנו יותר חזקים מסין או בריטניה, אנחנו בטוח יותר חכמים(: וגם ההסברה שלנו בחו"ל פשוט נוראית, האנגלית של השרים בממשלה שלנו היא ברמה מאוד נמוכה. צריך להקים אתר הסברה באנגלית, שיסביר קצת על מה שקורה במדינה. Last edited by Amits; 29-12-08 at 20:30.. |
|
|
|
# 3 |
|
חסום
|
האמת , זה לא מפתיע אותי בכלל.
והממשלה לקחה בחשבון את התגובות האלה , זה כ''כ ידוע. ואיך לא? אלג'זירה ושאר הירקות משדרים את ההרס של צה''ל ולא מזכירים את הקאסמים ששדרות סופגת כבר 8 שנים. |
|
|
# 4 |
|
מנהל ראשי בדימוס
|
גרמניה נגד פלסטין - אז מי שאמר שהאיחוד האירופי נגדנו - טועה.
ישנם מחלוקות - חלק בעדינו חלק בעדם. אבל אין ברירה אחרת. המצב לא יכול להימשך ככה. בקשר למיקנו בחוזק הצבאות בעולם. אנחנו בין הראשונים, זה מה שחשוב. |
|
|
# 5 |
|
עסק רשום [?]
|
שורה תחתונה???? כל העולם שונא אותנו, נקודה.
אין מה לעשות, זה רשום, זה תמיד היה, זה עכשיו וזה ימשיך להיות ככה!!! קנאה ושנאה. מיליונים סבלו ונהרגו בגלל זה, כבר המון שנים מנסים לשנות את זה אבל זה לא פשוט ולא נראלי שזה יצליח גם בשנים הבאות.
|
# 6 |
|
חבר מתקדם
|
יש ביוטיוב גילויי נאצה מסריחים,
מי שרוצה להגיב שם ולתת הסברה -> תחפשו ביוטיוב israel, ותגיבו בשני הסרטונים הראשונים. |
|
|
# 7 |
|
חבר וותיק
|
לקרוא משמאל לימין
![]() לפי הקריקטורה: הישראלי זה הכתום החמאסניק זה הירוק הישראל אומר לו אל תעצבן אותי החמאסניק נותן לו כאף ככה 3 פעמים בסוף הישראלי נותן לו בוקס, אז החמאסניק בוכה לעולם שהישראלי הרביץ לו לפי המציאות: החמסניק מעיף קטנות (=קסאמים וגראדים) הרבה פעמים הישראלי מתעצבן מעיף לו בוקס (=טילים ממטוסים) פעם אחת והחמסניק הולך ובוכה לעולם תראו מה עושים לי תמונה שמסבירה את הכל.. עצוב כמה שזה נכון. |
|
|
# 8 |
|
חבר מתקדם
|
האמת שלא ממש אכפת לי מדיונים פרו ערביים בפורומים בחו"ל וכדומה,
כי לדעתי זה לא ישפיע ברמות שישנו משהו. עדיף את הזמן הזה להשקיע בלעודד תושבים שלנו. זו דעתי. |
|
|
# 9 | ||
|
חסום
|
ציטוט:
ציטוט:
יש לחץ מצד העולם על ישראל לרגיעה , ולמרבה הצער אני בטוח בכך שישראל תכנע ללחצים , ותתחיל ברגיעה. |
||
|
|
# 10 |
|
חבר מתקדם
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|