![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
KingSnake... אין לך מושג מה אתה רוצה מעצמך... תעבור על ההודעות האחרונות שלך בפורום, אתה מביעה הרבה דעות מנוגדות לדעות אחרות שלך, ואין לך פואנטה לדברים... מה אתה רוצה שאנשים יעשו? שהימנים יפגינו? אם יפגינו לטובת המבצע בעזה, מצד אחד אתה אומר שזה יעשה לך טוב ( - יפגינו, זה מה שמבינים מההודעות שלך אגב), מצד שני אתה בכלל נגד המבצע.
מה אתה רוצה מאנשים? |
![]() |
![]() |
# 23 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
1) הפסקת האש וההרג. 2) חופש ביטוי מוחלט. (מלבד גזענות כמובן) ולכן, זה שאני אומר שלגיטימי להפגין בעד המבצע- לא אומר שאני בעצמי תומך בצד הזה. ציטוט:
מה שכן- חייל גולני אולי נכנס כי הוא חושב שהוא מגן על המדינה, אבל בפועל הוא מקדם את קדימה בסקרים. ותתפלא, גם אני מאחל מוות למחבלים. זה לא אומר שצריך להרוג עוד מאות חפים מפשע בצד. Last edited by KingSnake; 27-01-09 at 22:37.. |
||
![]() |
![]() |
# 24 | |
Winner
|
ציטוט:
אתה באמת חושב שהמבצע הזה שיפר במשהו את החיים של תושבי עוטף עזה? בני האדם שנהרגו רק במבצע הזה הם פי כמה עשרות (אם לא מאות..) ממה שנהרגו מקאסמים עד עכשיו . להגיד ? פשוט תשווה את המצע של כ"ך לחוקי נירנברג או לכל דבר בסיגנון ותבין מה אני חושב עליו |
|
![]() |
![]() |
# 25 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
עכשיו תגיד לי את דעתך, איך לדעתך אפשר להפסיק את הטרור? תזכור - ניסינו דיבורים, ועדיין מנסים עריכה: התחלת יפה, למה היית צריך לערוך? ציטוט:
Last edited by Gak | WebPower.co.il; 27-01-09 at 22:42.. |
||
![]() |
![]() |
# 26 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לדעתי הפתרון היחיד המתאים למצבנו כרגע הוא הקמת מדינה פלשטינית לצד ישראל, תוך כדי חלוקת ירושלים (או הפיכה לעיר בינלאומית). עריכה: אני מבין את המצב, ולכן לא צריך להיכנס. בכניסה לעזה איבדנו מאות בני אדם יותר מידי. זה לא שווה את ההרג. |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הפתרון יכול להיות הקמת מדינה פלסטינית, אבל כנראה חמאס עדיין ישלוט שם בנוגע לירושלים אין בכלל מה לדבר, זה לא יקרה, היא רגישה מידי, אני מקווה שתשכח מזה |
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ובקשר לחמאס- ברגע שתקום מדינה פלשטינית התמיכה בחמאס תקטן והוא יעלם אט-אט (בדומה לתנועות הטרור היהודיות). |
|
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר מתקדם
|
הרשה לי לחלוק עליך- לא הוא לא.
אין לא את הצו הזה בתנ"ך. ובכל מקרה, החמאס יכול לרצות. יש מיליון וחצי (מינוס 1200) פלשטינים ברצועה שלא תיהיה להם כל סיבה לתמוך בטרור כשתיהיה להם מדינה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|