הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 14-01-09, 14:34   # 21
Amits
חבר וותיק

מיני פרופיל

Amits לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי KingSnake צפה בהודעה
ברור, מאוד קל למחות מעל פני האדמה 900 בני אדם, אבל קשה להודות בזה.
900 אנשים שהם בדיוק כמוני וכמוך, עם דעות שונות ומחשבות שונות. 900 אנשים שהיו להם משפחות וחברים.
נו בטח, אני רק רוצה מעט תשומת לב. אבל לא עבורי, עבור אותם 900 נפשות שנרצחו על ידי המדינה בה אנחנו חיים. 900 אנשים שנרצחו בטענה שקרית של הגנה, בעוד שהמטרה האמיתית של הטווח היא 100% פוליטית (בחירות כבר אמרתי?).
עד עכשיו לא היה כאן שום מנהיג שהיה מוכן להודות באמת ולהתחיל מהלך אמיתי לפתירת הבעיה. אם אולמרט וברק בטוחים שהם יכולים להרוג מיליון וחצי פלשטינים- הם טועים ובגדול. אנחנו אוכלים שקרים מתועבים מצד ההנהגה של ארצנו, שולחים את חיילינו למלחמה סתמית ובטוחים שה"ערבים" מרושעים ונתאבים. אבסורד.
ועוד משהו-
הכי קל להניף את הדגל הכחול בארץ ישראל.
הכי קל לצעוק "מוות לערבים" ברחובות תל-אביב.
הכי קל להגיד "אתה לא בשדרות" בזמן שאתה גולש ברשת ואוכל שלוש ארוחות ביום.
הכי קל להגיד "בעז"ה ננצח" ולהשמיט כמו כלום את חייהם של אותם חיילים שיעשו הכל בשביל עמם.
הכי קל לכתוב "עוכר ישראל" לכל אדם שדעתו שונה משלך.
הכי קל להתעלם מאותם 900 נרצחים ולטעון ש"הם התחילו".
הכי קל לדרוש אחדות מעם במצוקה.
הכי קל לשחות עם הזרם.
הכי קשה להביט לאמת בעיניים, להבין שיש עוד אנשים על הפלנטה ושכולנו בני אדם.
הכי קשה לשחות נגד הזרם, ולהגיד את דעתך האמיתית.
ואתה יודע מה? הכי קשה בשבילי היה שהבנתי שאני לא יכול להיות גם ישראלי גאה, גם ציוני, וגם לטעון נגד רצח חפים מפשע. אז כנראה שמעכשיו אני רק "שמאלני שונא ישראל".
שמע,
זה יפה לבוא ולראות צד אחד.
אתה לא רואה את הצד שלנו.
וזה עצוב.
כי אם העיר שלך הייתה מופצצת כבר 8 שנים,
היית חושב אחרת.

ישן 14-01-09, 14:40   # 22
SpiKerG
חבר על

מיני פרופיל

SpiKerG לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי KingSnake צפה בהודעה
ברור, מאוד קל למחות מעל פני האדמה 900 בני אדם, אבל קשה להודות בזה.
900 אנשים שהם בדיוק כמוני וכמוך, עם דעות שונות ומחשבות שונות. 900 אנשים שהיו להם משפחות וחברים.
נו בטח, אני רק רוצה מעט תשומת לב. אבל לא עבורי, עבור אותם 900 נפשות שנרצחו על ידי המדינה בה אנחנו חיים. 900 אנשים שנרצחו בטענה שקרית של הגנה, בעוד שהמטרה האמיתית של הטווח היא 100% פוליטית (בחירות כבר אמרתי?).
עד עכשיו לא היה כאן שום מנהיג שהיה מוכן להודות באמת ולהתחיל מהלך אמיתי לפתירת הבעיה. אם אולמרט וברק בטוחים שהם יכולים להרוג מיליון וחצי פלשטינים- הם טועים ובגדול. אנחנו אוכלים שקרים מתועבים מצד ההנהגה של ארצנו, שולחים את חיילינו למלחמה סתמית ובטוחים שה"ערבים" מרושעים ונתאבים. אבסורד.
ועוד משהו-
הכי קל להניף את הדגל הכחול בארץ ישראל.
הכי קל לצעוק "מוות לערבים" ברחובות תל-אביב.
הכי קל להגיד "אתה לא בשדרות" בזמן שאתה גולש ברשת ואוכל שלוש ארוחות ביום.
הכי קל להגיד "בעז"ה ננצח" ולהשמיט כמו כלום את חייהם של אותם חיילים שיעשו הכל בשביל עמם.
הכי קל לכתוב "עוכר ישראל" לכל אדם שדעתו שונה משלך.
הכי קל להתעלם מאותם 900 נרצחים ולטעון ש"הם התחילו".
הכי קל לדרוש אחדות מעם במצוקה.
הכי קל לשחות עם הזרם.
הכי קשה להביט לאמת בעיניים, להבין שיש עוד אנשים על הפלנטה ושכולנו בני אדם.
הכי קשה לשחות נגד הזרם, ולהגיד את דעתך האמיתית.
ואתה יודע מה? הכי קשה בשבילי היה שהבנתי שאני לא יכול להיות גם ישראלי גאה, גם ציוני, וגם לטעון נגד רצח חפים מפשע. אז כנראה שמעכשיו אני רק "שמאלני שונא ישראל".
הכי קל לעשות "שלום" כמו שאתה רוצה אם חיות , הרי חיות רוצות הרבה דברים .
כמו את הבית שלך שלי ושל כל מי שפה בפורום.

הכי קל זה שהם רוצים להרוג כל יהודי שיש על האדמה הזאת , וגם אותך.

הכי קל זה שהם לא נותנים לאנשים בארץ לחיות פה בשקט (למעלה מ-60 שנה)

הכי קל להגיד המדינה/האדמה הזאת שלי למרות שאין שום הוכחות לא מהקוראן (הספר שלהם) ולא משום מקום אחר

הכי קל לשמלאנים להגיד שערבים מסכנים , אבל מה בני עמם לא מסכנים . הרי הערבים זה יותר חשוב.

הכי קל להיות ערבים , פשוט אם את/ה שמלאני לך תגור עם ערבים כי אתה פשוט בוגד ואתה פשוט אחד מהם.

ישן 14-01-09, 15:19   # 23
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to WebProject

WebProject לא מחובר  

KingSnake
http://www.youtube.com/watch?v=2nx89ICC4_g
איך אפשר להגיע למחבלים, כשילדים קטנים, נשים, זקנים, וכלל האזרחים, משמשים בשבילם כמגן אנושי? הבקשות שלהם לא ניתנות ליישום, הם רוצים את מדינת ישראל להם, תראה את מה שהיה בהיתנתקות, הבאנו להם שטחים, אבל זה רק הגדיל את טווח הירי שלהם.

נכון, יש פגיעה באזרחים, ולא קצת, המוני פצועים והרוגים, אבל הם הביאו זאת על עצמם, הם בחרו לשילטון ארגון טרור, כשהוא ידוע כארגון המשתמש באלימות להשגת מטרותיו.

אני לא יודע אם חוסר הידע שלך נובע מהגיל, או מסתם חוסר ידע, אבל אני ממליץ לך לבדוק את העובדות.

פורטל רעל - צבא וכושר קרבי

ישן 14-01-09, 16:30   # 24
Rom
Winner

מיני פרופיל

Rom לא מחובר  

KingSnake, אתה מתנגד למוות של הערבים שנהרגו בעזה, אבל מה עם כל השנים שאזרחי ישראל נפגעים ונהרגים כתוצאה מהחמאס?
אמרת שאתה נגד המלחמה הזאת? איזה דרך אחרת יש לך להציע בשביל להפסיק את הטרור בשדרות ובכל ישוביי הדרום היום?
מדינת ישראל נלחמת נגד החמאס, ומנסה כמה שפחות לפגוע בתושבי עזה, זה שהחמאס משתמש בתושבי עזה כמגן אנושי זה לא אשמתנו ואנחנו לא צריכים לרחם עליהם. תושבי עזה בחרו בחמאס בצורה דמוקרטית.

וד.א אנחנו נלחמים נגד החמאס, והחמאס מתקיף את התושבים שלנו, זה לא שהוא מתקיף את הצבא שבא נגדו.

ולסיום תראה כמה שהתמונה הזאת נכונה: http://www.mivzakon.co.il/mailing/pi...age001(46).jpg

אימייל: Rom.As10@gmail.com
מסנג'ר: Rom_as10@hotmail.com

ישן 14-01-09, 17:07   # 25
megashape
חבר מתקדם

מיני פרופיל

megashape לא מחובר  

אתה מעדיף להעביר ביקורת על הממשלה וצה"ל במקום לעודד ולתמוך בחיילים?
אתה מעדיף לרחם על משפחות אנשים שבחרו מעליהם ארגון טרור על פני משפחות שכולות, שאיבדו מישהו, או סובלים מהטילים כבר 8 שנים?
הפעולה של צה"ל כן מוצדקת, וההרוגים שהם אזרחים הם באחריות חמאס, השלטון שלהם, ודווקא הוא מפקיר אותם, משתמש בהם כמגן אנושי, בכוח,
ומשליט על האזרחים טרור.

ישן 14-01-09, 17:55   # 26
sholaman
חבר בקהילה

מיני פרופיל

sholaman לא מחובר  

את כל מה שיש לי להגיד לך אמרתי לך בפרצוף, על גבי הפורום אני ינסה להיות מאופק יותר ולא לקלל אותך למרות מה שאני מרגיש כלפיך.

אנחנו, העם השפוי, 8 שנים סובלים נפילות טילים בשטחנו הריבוני,
אזרחינו, נתקפים חרדה, נפצעים, נהרגים ונחטפים.

מילדינו נמנעת הזכות הבסיסית ביותר לילדות שפויה.

8 שנים של סבל! עד שדחקו אותנו לפינה, על כורחנו ובאין ברירה
החלטנו לשים קץ לכל הסבל ועכשיו כולם מתעוררים...

בהזדמנות זאת אני יגיד מה שיש לי לכל השמאלניים, הערבים וכל יפי הנפש בעולם שהחליטו להתקומם נגדנו בזמן האחרון.

לשמאלנים כמוך שעושים הכל כדי להרוס לנו את המדינה שהעם שלנו בנה בשתי ידיו:
מדוע לא הפגנתם כששליט נחטף? היכן הייתם כשלאושר טוויטו נקטעה רגל? מה עשיתם משך שמונה
שנים שאחינו בדרום סבלו, חייהם נהרסו, בני משפחתם נהרגו, נפצעו ועודם סובלים? כיצד הבעתם מחאה על עסקים שקרסו ופשטו רגל בגלל אותם משגרי קסאמים ארורים?

לערביי ישראל:
כפויי טובה שפלים. לא יעלה על הדעת שכאשר נוח לכם תהיו אזרחי המדינה, תקבלו את הזכות לבחור, תיהנו מחינוך קצבות וכיו"ב ותתמכו ברוצחים השפלים הנתעבים פעילי הטרור הארורים. אם אתם כל כך מזדהים, החזירו את התעודות, וותרו על האזרחות ולכו לעזה)תרתי משמע). אם אתם רוצים להמשיך לחיות כאן – שבו בשקט.

לתושבי עזה:
רציתם את עזה – קבלתם. אוכל, שתייה, חשמל ומים אתם מקבלים. אתם בחרתם בחמאס. לכם הייתה האפשרות, היכולת והכח להקיא את השלטון הארור הזה מתוככם. אתם בחרתם בדרך הטרור.
היו מוכנים לשלם את המחיר.

לנשיא טורקיה ולמדינתו המוסלמית הקיצונית:
את מאות אלפי התיירים היהודים הישראלים שמבקרים במדינתך מדי שנה ודואגים לפזר אלפים של דולרים לא תראה יותר.

לאחמדיניג'ד:
סופך קרב.

לנסראללה:
אתה נראה כמו קריקטורה שמגיחה מהבונקר.
עשה טובה לעצמך וקבור את עצמך שם לכמה שנים נוספות.

לחיילי צה"ל, מנהיג וקברניטי המדינה:
כולנו אתכם, כולנו תומכים בכם, כולנו מאוחדים, מתפללים לשלומכם ומחזיקים לכם אצבעות. ה' יהא בעזרכם ויחזיר אתכם למשכנכם לשלום. היו ברוכים!

שהערבים יניחו את נשקם, לא תהיה עוד מלחמה.
כשישראל תניח את נשקה, לא תיהיה עוד ישראל!

תדע כל אם ערביה, כי בנה העוסק בטרור בן מוות הוא!

Last edited by sholaman; 14-01-09 at 18:35..

ישן 14-01-09, 18:37   # 27
dvirhazout
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל dvirhazout

dvirhazout לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי sholaman צפה בהודעה
את כל מה שיש לי להגיד לך אמרתי לך בפרצוף, על גבי הפורום אני ינסה להיות מאופק יותר ולא לקלל אותך למרות מה שאני מרגיש כלפיך.

אנחנו, העם השפוי, 8 שנים סובלים נפילות טילים בשטחנו הריבוני,
אזרחינו, נתקפים חרדה, נפצעים, נהרגים ונחטפים.

מילדינו נמנעת הזכות הבסיסית ביותר לילדות שפויה.

8 שנים של סבל! עד שדחקו אותנו לפינה, על כורחנו ובאין ברירה
החלטנו לשים קץ לכל הסבל ועכשיו כולם מתעוררים...

בהזדמנות זאת אני יגיד מה שיש לי לכל השמאלניים, הערבים וכל יפי הנפש בעולם שהחליטו להתקומם נגדנו בזמן האחרון.

לשמאלנים כמוך שעושים הכל כדי להרוס לנו את המדינה שהעם שלנו בנה בשתי ידיו:
מדוע לא הפגנתם כששליט נחטף? היכן הייתם כשלאושר טוויטו נקטעה רגל? מה עשיתם משך שמונה
שנים שאחינו בדרום סבלו, חייהם נהרסו, בני משפחתם נהרגו, נפצעו ועודם סובלים? כיצד הבעתם מחאה על עסקים שקרסו ופשטו רגל בגלל אותם משגרי קסאמים ארורים?

לערביי ישראל:
כפויי טובה שפלים. לא יעלה על הדעת שכאשר נוח לכם תהיו אזרחי המדינה, תקבלו את הזכות לבחור, תיהנו מחינוך קצבות וכיו"ב ותתמכו ברוצחים השפלים הנתעבים פעילי הטרור הארורים. אם אתם כל כך מזדהים, החזירו את התעודות, וותרו על האזרחות ולכו לעזה)תרתי משמע). אם אתם רוצים להמשיך לחיות כאן – שבו בשקט.

לתושבי עזה:
רציתם את עזה – קבלתם. אוכל, שתייה, חשמל ומים אתם מקבלים. אתם בחרתם בחמאס. לכם הייתה האפשרות, היכולת והכח להקיא את השלטון הארור הזה מתוככם. אתם בחרתם בדרך הטרור.
היו מוכנים לשלם את המחיר.

לנשיא טורקיה ולמדינתו המוסלמית הקיצונית:
את מאות אלפי התיירים היהודים הישראלים שמבקרים במדינתך מדי שנה ודואגים לפזר אלפים של דולרים לא תראה יותר.

לאחמדיניג'ד:
סופך קרב.

לנסראללה:
אתה נראה כמו קריקטורה שמגיחה מהבונקר.
עשה טובה לעצמך וקבור את עצמך שם לכמה שנים נוספות.

לחיילי צה"ל, מנהיג וקברניטי המדינה:
כולנו אתכם, כולנו תומכים בכם, כולנו מאוחדים, מתפללים לשלומכם ומחזיקים לכם אצבעות. ה' יהא בעזרכם ויחזיר אתכם למשכנכם לשלום. היו ברוכים!

שהערבים יניחו את נשקם, לא תהיה עוד מלחמה.
כשישראל תניח את נשקה, לא תיהיה עוד ישראל!

תדע כל אם ערביה, כי בנה העוסק בטרור בן מוות הוא!
מסכים לחלוטין! תנסה לארגן את המידע הזה כאימייל ולהתחיל להפיץ את זה ברשת. שיהיה כמה שיותר קהל לדברים הנכונים והחכמים האלה.

ישן 14-01-09, 19:01   # 28
ozsason
חבר מתקדם

מיני פרופיל

ozsason לא מחובר  

מה אתם כ"כ "תוקפים" אותו.
יש דברים שהם נכונים במה שהוא אומר...
קודם כל נכון פה בארץ נפגעים אנשים נכון ותושבי הדרום מסכנים,אבל ויש אבל גדול זה לא אומר שהערבים לא מסכנים,תבינו להם אין מדינה חזקה,דמוקרטיה,משטר חזק כמו שלנו,אצלהם זה הכנופיות החזקות הם השולטות וחסר למי שיעזר לומר מילה נגדם ראשו בסיכון.
מה אתם חושבים שכל תושבי עזה בעד כל התקיפה הזו של החמאס וכל אירגוני הטרור? התשובה היא לא,הבעיה היא שאין להם ברירה הם יגידו מילה הם ובני משפחתם ימצאו מתחת לאדמה,כל אירגוני הטרור האלה אני מחשיב אותם בהיטלר לא פחות ולא יותר.
עכשיו בפורום אחר שאני גולש בו אמרו "אם כ"כ רע להם למה הם לא עוזבים?"
ואני עניתי:"לאן אתם רוצים שהם יעזבו יש להם כסף? לא,בקושי לאוכל יש להם כסף... האם מדינה כולשהי תירצה לקבל אותם? לא אף מדינה לא תרצה.
אז השאלה הנשאלת מה נותר להם לעשות? זה או להשאר שם ולא להביע את הדעה שלהם או להביע את הדעה שלהם ומצוא את המוות שלהם."
אתם אומרים עכשיו גם אנחנו 8 שנים חוטפים מהם,נכון אני מסכים עם זה,אבל תאמינו לי שהם חוטפים פי כמה וכמה יותר קשה... הרי הטילים שהם שולחים כל הגראדים וכל אלה הם מיושנים ולא הכי חזקים.
אנחנו תקיפה אחת הורגים להם יותר ממה שהם הורגים לנו בכמה וכמה שנים.
ומה אתם חושבים שאנחנו ישבנו בשקט כל פעם שהם הפציצו את שדרות? זה רק נראה לכם,יש פעולות צבאיות שאנחנו א יודעים,ותמיד יש פעולות צבאיות ושגם בפעילויות האלו אזרחים ערבים נהרגים פשוט אנחנו לא יודעים את זה,אומנם לא בכמות כמו עכשיו אבל עדיין.
ובחיים אל תשוו אותנו אליהם,אין מה להשוות זה לא אותה ליגה בכלל אסור להשוות.
ותאמינו לי שהרוב הערבי הם בסה"כ בני אדם טובים,אבל מה את מי אנחנו רואים? את כל אירגוני הטרור,ולמה? כי הם החזקים הדומננטיים ותמיד את החזק רואים ושמים לב,את החלש אל רואים...
זה כמו להגיד שבמלחמות העולם השנייה כל הגרמנים היו נאצים ואנטישמיים,וזה לא נכון.
תאמינו לי שלי זה ממש לא משנה אם חס וחלילה ילד בשדרות נרצח או חס וחלילה ילד בעזה נרצח,מבחינתי כל עוד אותו ילד שנרצח בעזה הוא לא שייך לאירגוני הטרור מבחינתי הוא בן אדם טוב.
וממש לא משנה לי אם ירצח בן אדם ערבי או יהודי,רצח זה רצח ובשני המקרים יכאב לי באותה מידה.
למה? כי כולנו בסה"כ בני אדם,אני לא מכיר את אלה שנרצחו אז אין לי מישהו שאני אוהב יותר או פחות.
אז דיי אם ההכללות הללו,הכללות זה דבר רע ומוביל רק להרס ושינאה (להבדיל אלף אלפי הבדלות לדוגמה השואה).
וזה שאמר שערביי ישראל מקבלים מהמדינה זכות הצבעה קיצבאות והם שווים ובלה בלה בלה,הרשאה לי לגכך ח ח חחח חחחחחחחחחחח... הצחקתני.
כאחד שעובד עם ערבים ואפילו עם רוב ערבי אני יודע כמה הם אנשים חמים וכמה הם אנשים טובים,ואני יודע באיזה איכות חיים הם חיים.
לדוגמה טייבה,למישהו יצא לראות את העיר הזאת? על הפנים לא אספו שם מלא מלא מלא זמן זבל,הזבל כבר מגיע לכבישים מרוב שהם רב...
המחלות בעקבות זה חוגגות שם... עובדי זבל כבר הגיעו למצב שהם פינו קצת זבל כדי שיהיה לפחות מעבר למכוניות וזאת שבכלל לא משלמים להם שכר.
מישהו פעם ראה את הכיתות לימוד שלהם? את בתי הספר? כי אני ראיתי מתחת לכל ביקורת,וזה למה כי אין תקציב והמדינה לא מתייחסת אליהם באופן שווה וראוי כפי שהיא מתייחסת לרוסים,אתיופים,צרפתים,ספרדים וכ'ו...
ואגב אם לא אמרתי אז עכשיו אני אגיד,אני בעד התקיפה הזו,אני חושב שהיא מאוד חשובה ונחוצה.
ובמלחמה כמו במלחמה לפעמים נפגעים חפים מפשע,אבל אני כן בעד לעשות הכל אבל הכל על מנת לא לפגוע בחפים מפשע!

Last edited by ozsason; 14-01-09 at 19:06..

ישן 14-01-09, 19:14   # 29
Matan Levy
חבר מתקדם

Matan Levy's Avatar

מיני פרופיל

Matan Levy לא מחובר  

אתה יודע מה הכי מצחיק אותי?
שבזמן שאתה בעד תושבי עזה, וכותב כתבות פרו ערביות,
הם מתפללים למוות המשפחה שלך.

ישן 14-01-09, 19:16   # 30
A.M.F
חבר וותיק

מיני פרופיל

A.M.F לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ozsason צפה בהודעה
הרי הטילים שהם שולחים כל הגראדים וכל אלה הם מיושנים ולא הכי חזקים.
אנחנו תקיפה אחת הורגים להם יותר ממה שהם הורגים לנו בכמה וכמה שנים.
זה משהו שתמיד עצבן אותי שאמרו... שאנחנו כאילו פוגעים בצורה לא פרופורציונלית וכו'...
מה זה פרופורציות? הרי מספיק טיל גראד אחד בשביל להרוג. זה שהם לא פוגעים בנו, לא אמור לגרום לנו להיות עצובים כי אז אנחנו לא יכולים להשתמש בכוח שלנו. המטרה במקרה הזה היא זאת שחשובה - ובמקרה הזה, המטרה שלהם היא לא פרופורציונלית לעומת שלנו - להשמיד את ישראל לעומת למוטט את החמאס.

ובקשר לערביי ישראל - הם זוכים לאפליה מתקנת יותר מידי חזקה אם אתה שואל אותי. זכאים להקלות במס, ביטוח לאומי, כמויות של כסף הראשי עיריות שלהם מקבלים אבל מה? הם חיים על חמולות מושחתות ובגלל זה הכסף נשאר במשפחה ולא הולך לתושבי הערים.

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום