|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
טוב לא קראתי ממש את כל התגובות אבל הרבה כאן דיברו המון שטויות,
- מתכנת בחברה בממוצע מרוויח 50 שקל לשעה - מי אמר שמה שהוא מבקש לוקח בדיוק שעה? לכתוב תקוד והכל ואחרי זה לעשות תיקונים ולהכניס את הטקסט של בין השלוש שעות +- ואני יודע שהגזמתי אני יודע שתגידו "אתה עובד לאט" אבל זה הטווח שעות לחמש עמודים שלא לדבר על PHP שהוא לא הזכיר וכנראה הוא רוצה. - היום התופעה של לעבוד לפי שעות כמעט ונעלמת מעטים עובדים ככה וגם מי שעובד ככה בסופו של דבר בראיה קדימה מרוויח פי 2 אחרת הוא לא יעבוד ככה. - הזלזול הזה במתכתנים ממש לא תורם לאף אחד, אל תשכחו שמתכנת בשביל לדעת לתכנת מקצועי ונקי הוא למד מינימום חצי שנה +- ועל הזמן הזה הוא לא קיבל שקל. זה כמו שפסיכולוג לוקח לשעה בין 1000-500 שקל ועל מה? על זה שהוא אומר "איך אתה מרגיש היום" אז כן על דברים כאלו הוא לוקח כי הוא למד כמה שנים טובות ולא קיבל שקל בשנים האלו ואף פעם לא ראיתי שאנשים אומרים "למה לי לשלם לו 500-1000 שקל הוא כולה יושב איתי שעה" זה אותו דבר עם מתכנתים. כשהלקוחות יבינו את הנקודות האלו המצב יהיה אחר לגמרי, ושוב אלון אני מציע שתנסה גם אתה לתרום לשיפור המצב בכך שגם פה תעלה קצת את המחירים ותקבע מחיר מינימום אפילו שהפורום לא מתעסק בתחום הבניית אתרים אבל זה צעד שישפר את הרמה פה ואם הרמה בתחום התיכנות והעיצוב תעלה עם הזמן גם האחסון. שבת שלום טל. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
תבדוק את הפרטי ב10 דקות הקרובות.... |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |||||
חבר חדש
|
ציטוט:
כשאומרים משהו, בדר"כ גם מצרפים כמה הוכחות לאמיתות הדברים. ציטוט:
ציטוט:
שעל כל פרוייקט מופקד צוות (מתכנתים, מעצבים, DBA, איש קשר עם הלקוח) שעובד פר שעות. ציטוט:
לא על כל דבר צריך לקבל תמורה ובמיידי. רופא למד 7 שנים רפואה, לא ראה מזה שקל (כמו שאתה אומר), להיפך, כל שנה הוציא איזה 30 אלף ש"ח שכר לימוד וסטאז'. אז שידרוש על כל טיפול סכום אסטרונומי לכיסוי ההוצאות? ציטוט:
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
עבדנו מול mantis ומול ewave ואני קצת יודע לגבי המחירים..
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|