הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 26-11-05, 15:13   # 1
loading
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

טוב לא קראתי ממש את כל התגובות אבל הרבה כאן דיברו המון שטויות,
- מתכנת בחברה בממוצע מרוויח 50 שקל לשעה
- מי אמר שמה שהוא מבקש לוקח בדיוק שעה? לכתוב תקוד והכל ואחרי זה לעשות תיקונים ולהכניס את הטקסט של בין השלוש שעות +- ואני יודע שהגזמתי אני יודע שתגידו "אתה עובד לאט" אבל זה הטווח שעות לחמש עמודים שלא לדבר על PHP שהוא לא הזכיר וכנראה הוא רוצה.
- היום התופעה של לעבוד לפי שעות כמעט ונעלמת מעטים עובדים ככה וגם מי שעובד ככה בסופו של דבר בראיה קדימה מרוויח פי 2 אחרת הוא לא יעבוד ככה.
- הזלזול הזה במתכתנים ממש לא תורם לאף אחד, אל תשכחו שמתכנת בשביל לדעת לתכנת מקצועי ונקי הוא למד מינימום חצי שנה +- ועל הזמן הזה הוא לא קיבל שקל. זה כמו שפסיכולוג לוקח לשעה בין 1000-500 שקל ועל מה? על זה שהוא אומר "איך אתה מרגיש היום" אז כן על דברים כאלו הוא לוקח כי הוא למד כמה שנים טובות ולא קיבל שקל בשנים האלו ואף פעם לא ראיתי שאנשים אומרים "למה לי לשלם לו 500-1000 שקל הוא כולה יושב איתי שעה" זה אותו דבר עם מתכנתים.

כשהלקוחות יבינו את הנקודות האלו המצב יהיה אחר לגמרי, ושוב אלון אני מציע שתנסה גם אתה לתרום לשיפור המצב בכך שגם פה תעלה קצת את המחירים ותקבע מחיר מינימום אפילו שהפורום לא מתעסק בתחום הבניית אתרים אבל זה צעד שישפר את הרמה פה ואם הרמה בתחום התיכנות והעיצוב תעלה עם הזמן גם האחסון.

שבת שלום
טל.
  Reply With Quote
ישן 26-11-05, 15:16   # 2
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Loading.co.il
טוב לא קראתי ממש את כל התגובות אבל הרבה כאן דיברו המון שטויות,
- מי אמר שמה שהוא מבקש לוקח בדיוק שעה? לכתוב תקוד והכל ואחרי זה לעשות תיקונים ולהכניס את הטקסט של בין השלוש שעות +- ואני יודע שהגזמתי אני יודע שתגידו "אתה עובד לאט" אבל זה הטווח שעות לחמש עמודים שלא לדבר על PHP שהוא לא הזכיר וכנראה הוא רוצה.
- היום התופעה של לעבוד לפי שעות כמעט ונעלמת מעטים עובדים ככה וגם מי שעובד ככה בסופו של דבר בראיה קדימה מרוויח פי 2 אחרת הוא לא יעבוד ככה.
- הזלזול הזה במתכתנים ממש לא תורם לאף אחד, אל תשכחו שמתכנת בשביל לדעת לתכנת מקצועי ונקי הוא למד מינימום חצי שנה +- ועל הזמן הזה הוא לא קיבל שקל. זה כמו שפסיכולוג לוקח לשעה בין 1000-500 שקל ועל מה? על זה שהוא אומר "איך אתה מרגיש היום" אז כן על דברים כאלו הוא לוקח כי הוא למד כמה שנים טובות ולא קיבל שקל בשנים האלו ואף פעם לא ראיתי שאנשים אומרים "למה לי לשלם לו 500-1000 שקל הוא כולה יושב איתי שעה" זה אותו דבר עם מתכנתים.

כשהלקוחות יבינו את הנקודות האלו המצב יהיה אחר לגמרי, ושוב אלון אני מציע שתנסה גם אתה לתרום לשיפור המצב בכך שגם פה תעלה קצת את המחירים ותקבע מחיר מינימום אפילו שהפורום לא מתעסק בתחום הבניית אתרים אבל זה צעד שישפר את הרמה פה ואם הרמה בתחום התיכנות והעיצוב תעלה עם הזמן גם האחסון.

שבת שלום
טל.
בעקרון סיכמת את כל מה שאמרתי רק בצורה יפה + תוספות :qqb003: ...
תבדוק את הפרטי ב10 דקות הקרובות....
  Reply With Quote
ישן 26-11-05, 15:46   # 3
activate
חבר חדש

מיני פרופיל

activate לא מחובר  

ציטוט:
במנטיס מרוויחים 34-37 ש"ח לשעה.
כשאומרים משהו, בדר"כ גם מצרפים כמה הוכחות לאמיתות הדברים.
ציטוט:
כל מתכנת עובד בקצב שלו. זכותך לדרוש על עבודה 1000 (לא מציין מטבע, בכוונה) בזמן שאני אדרוש עליה 800 לצורך העניין.
ציטוט:
בחברות עיצוב ותכנות לא עובדים פר פרוייקט אלא פר שעות.
שעל כל פרוייקט מופקד צוות (מתכנתים, מעצבים, DBA, איש קשר עם הלקוח) שעובד פר שעות.
ציטוט:
אני לא מזלזל במתכנתים כיוון שאני בעצמי מתכנת.
לא על כל דבר צריך לקבל תמורה ובמיידי. רופא למד 7 שנים רפואה, לא ראה מזה שקל (כמו שאתה אומר), להיפך, כל שנה הוציא איזה 30 אלף ש"ח שכר לימוד וסטאז'. אז שידרוש על כל טיפול סכום אסטרונומי לכיסוי ההוצאות?

ציטוט:
לא יודע מי זה אלון, בכל מקרה, קביעת מחיר מינימום זה גובל בקארטל וע"פ חוקי מדינת ישראל - זה אסור.
ישן 26-11-05, 15:49   # 4
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי activate

כל מתכנת עובד בקצב שלו. זכותך לדרוש על עבודה 1000 (לא מציין מטבע, בכוונה) בזמן שאני אדרוש עליה 800 לצורך העניין.

בחברות עיצוב ותכנות לא עובדים פר פרוייקט אלא פר שעות.
שעל כל פרוייקט מופקד צוות (מתכנתים, מעצבים, DBA, איש קשר עם הלקוח) שעובד פר שעות.

אני לא מזלזל במתכנתים כיוון שאני בעצמי מתכנת.
לא על כל דבר צריך לקבל תמורה ובמיידי. רופא למד 7 שנים רפואה, לא ראה מזה שקל (כמו שאתה אומר), להיפך, כל שנה הוציא איזה 30 אלף ש"ח שכר לימוד וסטאז'. אז שידרוש על כל טיפול סכום אסטרונומי לכיסוי ההוצאות?

לא יודע מי זה אלון, בכל מקרה, קביעת מחיר מינימום זה גובל בקארטל וע"פ חוקי מדינת ישראל - זה אסור.
לא לקבוע חוק מינימום למתכנת...לקבוע חוק שבקשות מתחת לסכום X ינעלו..כמו שיש בריסלרים...מי שמציע מתחת ל90 אם אני לא טועה..
  Reply With Quote
ישן 26-11-05, 15:57   # 5
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
אני להבדיל מאחרים פה אומר דברים שאני בטוח בהם כי היה לי ניסיון והכרות בעבר עם כמה וכמה חברות גדולות שהציבו לי את המחירים לפי שעות עבודה.
  Reply With Quote
ישן 26-11-05, 16:10   # 6
activate
חבר חדש

מיני פרופיל

activate לא מחובר  

ציטוט:
אני להבדיל מאחרים פה אומר דברים שאני בטוח בהם כי היה לי ניסיון והכרות בעבר עם כמה וכמה חברות גדולות שהציבו לי את המחירים לפי שעות עבודה.
אתה רומז משהו לגבי? אם כן, דבר ישירות ואל תרמוז.

עבדנו מול mantis ומול ewave ואני קצת יודע לגבי המחירים..
ישן 26-11-05, 16:15   # 7
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
אתה רומז משהו לגבי? אם כן, דבר ישירות ואל תרמוז.

עבדנו מול mantis ומול ewave ואני קצת יודע לגבי המחירים..
לא רמזתי לגביך אמרתי לכול אלו שהתחילו לתת מחירים.
  Reply With Quote
ישן 26-11-05, 15:26   # 8
Raz
חבר וותיק

מיני פרופיל

Raz לא מחובר  

למען השם, אני לא מבין למה הוויכוח

לא רוצים אל תעשו.

שהגבתי לראשונה לא חשבתי שזה יתפתח ככה.

בקשר לכותב האשכול פנה אלי אם אתה רוצה להעלות את המחיר בכמה שקלים ...

רז.
  Reply With Quote
ישן 26-11-05, 15:41   # 9
Linux
מתאורר / יצא בחוץ

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Linux

Linux לא מחובר  

אפשר לינעול,
מצאתי מישהו.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום