|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר מתקדם
|
חחחח עבריין מיקלדת
לזה אני מיתכוון שכידאי במהרה לעלות את חוק החברות חזרה לזה יש כבר תוצאות ואני מיסכים עם אטום בומב יש לך דיבור של עבריין מיקלדת |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר בקהילה
|
![]() א. אם היה לכם מושג הייתם מבינים שלא השרת נפל אלא ה HTTPD עקב שידרוגים קטנים , פשוט לעשות פינג לדומיין ואפשר לראות שהשרת עובד
![]() ב. חח לא פתחתי ברגל שמאל, הכרזתי על חברה חדשה, ובתור קבלת פנים , יוסי מרשה לעצמו לשנות לי את טעם העיצוב שלי, זהו האתר אשר אותו בחרתי להריץ... ג. וזאת לא הפעם הראשונה שיש לי חברת איחסון, לשעבר מנהל MossadHosting רובכם לא תכירו כי עוד לא היה לכם אינטרנט בקושי כדי לדעת על מוסד הוסטינג.. ד. איחסון ב9 שקל או מבצע 10 מגה חינם עד סופ"ש הזה, זוהי הבחירה שלי... מרצוני להציע מבצע כזה, איני רואה סיבה למכור איחסון של 30 מגה ביותר מ9 שקל לחודש.. ה. וככה לא מתנהגים אתם כולכם יודעים טוב מאוד , שמה שאתם עושים עכשיו זה להשמיץ חברה חדשה כדי להרחיק לקוחות לטובתכם, אפשר לקרוא לזה קנוניה אפילו.. אבל זה מה יש ואני כאן ואני קיים, ואני שובר את השוק ועוד אשבור אותו עוד יותר מגהסרב - פתרונות מיחשוב מתקדמים ![]() מוואהה :qqb015: |
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 25 |
I am root
|
תשבור את השוק נשבור לך את המפרקת
חחחח j/k ;> |
![]() |
![]() |
# 26 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
שאם אני הייתי עכשיו צריך לקנות איחסון, לא הייתי בוחר בך רק מלראות איך אתה מדבר.. אם אתה חושב שעם הדיבור הזה יבואו אליך לקוחות - אתה רק טועה, ובגדול. אז תחשוב פעמיים לפני ששולחים הודעה ותנסה לנסח אותה "קצת" יותר מקצועי. ככה רק הראת שאתה ילד קטן ואין לך שום מושג בניהול. |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
זה רק אני או שזה עושה "דף זה אינו נמצא"?
ראיתי בכותרת דומיין ישראלי,אמרתי בטח איזה חברה פיגוזית אבל לפי הדיבור שלך אתה נראה עוד ילד בן 10 שגנב לאבא כרטיס אשראי ![]() |
![]() |
![]() |
# 28 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא עובד
|
![]() |
![]() |
# 29 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
"אבל זה מה יש ואני כאן ואני קיים, ואני שובר את השוק ועוד אשבור אותו עוד יותר"
:qqb006: :qqb006: :qqb006: :qqb006: בכל זאת בהצלחה :qqb010: |
![]() |
![]() |
# 30 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
![]() ![]() אני ממליץ לך לעבוד על זה בבית חח, שיהיה בהצלחה עם החברה. בתור מתחרה בעל חברת אחסון נאי ממליץ לך מאוד להעלות את המחירים, אתה לא זונה ![]() יום טוב, אור.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|