הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > עיצוב וגראפיקה

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 17-06-09, 12:54   # 21
ShonLevi
חבר מתקדם

ShonLevi's Avatar

מיני פרופיל

ShonLevi לא מחובר  

לא ידעתי ששחור לא הולך עם לבן.
ולא ידעתי שכתום לא הולך עם כחול. אם זה צבעים שלא הולכים ביחד. אני לא יודע איזה צבעים כן הולכים ביחד..
בקשר לתקופות אני שוב לא מסכים. עיצוב זה דימיון ויצירתיות. אתה לא יכול להגיד לבנאדם זה עיצוב שמעוצב משנות ה90. איזה שטויות אלה?

בקשר לLabs. לא אמרתי שאתם נגדי. אבל אני לא מסכים אישית עם הביקורת שלכם. להגיד שזה עיצוב של שנות ה90. ולהביא לי אתר שעשה לי מסגרת שם 5 לינקים ענקיים במסגרת וכל שאר האתר עשה עם צבעים רגילים. לא יודע. אני אישית לא חושב שזה עיצוב יפה. ולא מקצועי.
ובקשר לזה שאתם נותנים תגובה.
לא אני לא רוצה שתגידו לי מה אתם אוהבים או לא. ממש לא אכפת לי מה אתם אוהבים ומה לא.
אני רוצה תגובה שתגיד לי איך אפשר לקחת את העיצוב הנוכחי ולשפר אותו למקסימום שהוא יכול להגיע.
אם ההוא יגיד לי לשפר את המבנה בזה שאני יעשה פה את זה ושם את זה. וההוא יגיד לי לנסות את הלוגו לעשות ככה וככה. ואת X להעיף. ואת Y לנסות לשלב.
אז יצא עיצוב יפה.

אנשים מעלים תעיצובים שלהם. כדי שיגידו להם מה טוב ומה לא. מה הם עשו טוב ומה לא. לא שיגידו להם אהבתי לא אהבתי. זה ממש לא מעניין אף בנאדם..

בכל מקרה.
מגיבים פה 3 אנשים. מתוכם 2 סתם שוללים ולא נותנים תגובה שתעזור.
והשלישי אומר שזה יפה אבל צריך לשנות. מה צריך לשנות? לא עונה.
אז רק שתדעו ובלי להעליב אף אחד- ממש לא עזרתם לי.

יום טוב..
ישן 17-06-09, 20:00   # 22
ofekbaba
חבר בקהילה

מיני פרופיל

ofekbaba לא מחובר  

אני אישית מאוד אהבתי את הגרסא השנייה =]
אבל אני הייתי מציע לך לקבל ביקורת ולא לתקוף את מי שמנסה לעזור
  Reply With Quote
ישן 17-06-09, 20:47   # 23
ShonLevi
חבר מתקדם

ShonLevi's Avatar

מיני פרופיל

ShonLevi לא מחובר  

תודה אופק :]

לכל אלה שהחזרתי להם תגובה:
אם חשבתם/נפגעתם מהתגובות שלי אני מצטער. אני ממש לא בא בתקיפה. סתם התעצבנתי שאמרתם לי זה לא טוב. וכאילו אני אמור להשתפר מזה.
אני מאמין שבשביל להשתפר בכל מקצוע בחיים. צריך ללמוד מטעויות. אם תלמיד לא יקבל את המבחן שהוא עשה בחזרה ויראה מה הוא טעה ומה לא. הוא לא ידע מה ללמוד ומה הוא יודע. וככה אני חושב שבכל מקצוע אחר בחיים. גם בעיצוב. גם בתכנות. גם באופנה. בכל מקצוע שיש בחיים. צריך לדעת את הטעויות ולשפר אותם.
אני רוצה בהזדמנות הזאת גם להודות לאופיר. שישב איתי במסנג'ר והסביר ודיבר איתי. תודה אופיר. :]
כמו שהוא אמר לי. אתה צריך לעצב וגם אם זה אומר לעשות V35 אז לעשות 35 גירסאות. ואני מסכים ואני גם מוכן. לעשות גם 50 גירסאות. אבל אני רק מבקש לי אישית כשאתם נותנים לי תגובה תשתדלו להגיד כמה שיותר. ולהגיד לי כמה שיותר בבירור מה טוב ומה לא. כדי שאני ידע מה לשפר ומה לא.

תודה רבה ואני אשמח אם Labs וsheeze יכתבו לי עכשיו תגובה עם קצת יותר פירוט. כי אני מאמין שאתם מעצבים גדולים שמבינים בעסק.

יום/לילה טוב לכולם. :]

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום