|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
מתאורר
|
תשמע לא מקובל עליי שאתה אומר שאנחנו התומכים בחברה לא מבינים במערכות IPB למה אתה חושב שאתה כן ואנחנו לא?!?!?!?!
אני וסער יודעים טוב מאוד מה שצריך לדעת במערכות האלה . זה מאוד מעצבן שאתה בא בפוזה של אחד של יודע . עוד משהו RAR שתדע אני אישית אין לי בעיה לעזור ללקוח עם הפורום להתקין לו מודים עיצובים הכל...אבל לא ברגע שהוא בא אליי ואומר לי לעשות לו תפקידים וכאלה..זה כבר ממש שאני יעשה לו ת'פורום. וגם אני מתקין מודים וכאלה שזה בא לי בזמן טוב לא שלוחצים עליי ושיושבים לי על הראש כמו מיקרה שקרה אתמול שאולי בעקבות המקרה הזה אז ניר אמר שאנחנו לא תומכים מספיק טוב. דיברתי עם אור והשירות הזה ירד בקרוב. זה ממש כאב ראש |
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
תראו מה זה, לקוחות רוצים שהוא יהיה מחובר 24 שעות,
ואני שאני תומך אצלם, אין לי עבודה ואני מסכן >: לא עושה כלום |
![]() |
# 23 | ||
חסום
|
אוייש מערכות IBHEB פורומים או כל מערכת מוכנה אחרת מזה השטות הזאת
אז למה בכלל יש פורום תמיכה למערכות? בשביל מה יצרו אותם? בשביל ששם יקבלו תמיכה לגבי המערכת. אני חושב שהתקנת מערכת זה מעל ומעבר מודים עיצובים מזה השטות הזאת לקוח שלא יודע לעשות את זה בד"כ לקוח שגם יהרוס תפורום ותמיד תצטרך בשלב מסויים להסביר לו מה כן לעשות, איך לתפעל את המערכת לקוח כזה הוא בד"כ הורס את המערכת בצורה כזאת או אחרת וזה נכון כמעט 99 אחוז. התקנת הפורום או המערכת זה לדעתי מעל ומעבר וגם זה לא חובה. לגבי תמיכה 24 שעות נו באמת אין לכם לימודים? על מי אתם עובדים בעניים יותר מיזה בן אדם צריך לישון גם לא ? אתם יודעים מה קשה לי להאמין שגם בטלפון. וסתם לצורך העניין השעה 3:46 לפנות בוקר דור לא זמין אור לא זמין סגן מנהל אין טלפון בכלל וגם לא לנציג מכירות הלאה רן התומך לא עונה התקשרתי, וגם אביב וגם ניר לא עונים. חלקם בכלל לא היו זמינים 3 אנשים שהתקשרתי. אני לא בא לתומכים בהאשמה אלה למנהלים דרשתם שהתומכים שלכם יתמכו 24 שעות שמשו דוגמא לעובדים שלכם. הלאה כמה טיפים רשמתם בעמוד ראשי ציטוט:
לגבי העיצוב לא אהבתי ממש אבל זה כבר עניין של טעם. נעבור לגבי בין לקוחותינו mizrahit-b לא רשמתי בכוונה כתובת אבל הם לא מאוחסנים אצלכם הם בכלל במקום אחר. עוד טיפ קטן לגבי התנסחות לדעתי תשנו ציטוט:
בכל מקרה זה מה שאני חושב לגבי הנושא תהנו תפיקו לקחים וצאו לדרך צלחה |
||
![]() |
# 24 | ||
משתמש חדש
|
ציטוט:
שלום לך קודם כל ![]() נאי מודה לך על ההערות, ואני לא רוצה להתחיל בריבים אני בסך הכל רוצה להיות במצב טוב עם מי שאפשר, אז תבין אני לא אמרתי ולא מצויין בשום מקום, כולל באתר שאנחנו מספקים תמיכה 24 שעות ביימה, שים לב מה ניר כתב ציטוט:
אנחנו לא מתיימרים לספק תמיכה 24 שעות ביממה ולא נעשה זאת, כולנו לומדים, כולנו ישנים, וכולנו יהודים טובים שהולכים לבית כנסת שאפשר ![]() אני בכל זאת מודה לך על ההערות פתחת לי את העיניים לגבי כמה דברים. אני אשמח להיות עם אחד כמוך בקשר ולקבל טיפים, אז תודה וד"א עכשיו נאי מבין מי הטריד אותי ב3 ומשהו לפנות בוקר חח ![]() בוקר טוב לכולם, אור.
# 25 |
חבר על
|
שיהיה רק בהצלחה ניר, אני אישית לא כועס בכלל, להפך, אני שמח בשבילך, אתה צריך להתקדם למה שיותר טוב בשבילך, ומי כמוך יודע מה טוב בשבילך?
שיהיה בהצלחה ניר, ו Niros, שני אנשים מדהימים. בעניין התומכים תודה על ההערה, לא אני בחרתי את התומכים ואין לי מושג מה הידע שלהם, אני יטפל בנושא עוד היום וידאג לשים תומכים חדשים(בנוסף), כך שלקוחות יצאו מרוצים מהחברה עם תמיכה כמו שמגיע להם. Last edited by Xr0x; 01-12-05 at 07:22.. |
![]() |
# 26 | |
חסום
|
ציטוט:
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה כל מה שנאמר זה רק בשבילך אני בטוח שלאף אחד אין כוונה לפגוע בך. לפחות לא אני. מקווה שתפיק את המירב |
|
![]() |
# 27 |
חבר מתקדם
|
לכל מי שמצפה ל24/7 תמיכה.. אני אסביר את עצמי ככה..
אם תתקשרו לשירות הלקוחות של תנובה, לא תקבלו תמיכה 24/7 אם תתקשרו לשירות הלקוחות של מעריב או ידידעות לא תקבלו תמיכה של 24/7.. אל תצפו מעבר למה שאתם עצמכם יכולים לתת(לא בהקשר לידע).. |
![]() |
# 28 | |
חסום
|
ציטוט:
אני הלקוח למה אני צריך לצפות למה שאני מסוגל לא הבנתי את המשפט ה"חכם" שאמרת אני מציע לך לערוך אותו בכלל משפט בלי קשר דפקתי ולא במקום.... אני הלקוח אני צריך לצפות להכי גבוה מבחינתי תמיכה בכל שעה נתונה זה תמיכה טובה ולזה סתם דוגמא אני מצפה וזה שהקשרתי מאוחר בלילה היה לזה מטרה להתקשר מאוחר בלילה |
|
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|
טוב לדעת, בהצלחה.
אחראי קהילה
|
בהודעת הרשמית בהוסטס, ציינתי שהחברה אינה מספקת תמיכה 24 שעות .
בכל מקרה, תודה רבה לכולם . |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|