|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תשמע מעצב שיש לו בפורטפליו רק עיצובי הוסטינג זה ממש לא נשמע מגוון ורציני בבוא היום כשגם יהיה לו בעזרת ה' עסק מורשה מכל הכוונים (אני מדבר על תמונות חוקיות פוטושופ ופלאש חוקיים בעתיד) בכל מקרה כל אלא אני מאמין שיהיו בעתיד למי שיצליך פה באמת!!. אז בבוא אותו יום פורטל רציני מאוד יפתח לא של ילדים קטנים!!משהו מאוד מאוד רציני של לא משנה מה הנושא....להראות להם פורטפליו ש-50% הוסטינג זה ממש לא נראה לי באופן אישי הגיוני..... ובקשר לטומי אני מאמין שזה באמת 4 ספרות פר עיצוב גם פעם ראיתי אשכול שלו פה שהוא מעביר 2 פרוייקטים אחד שמשלמים 1400 ואחד 1200 אם אני לא טועה...זה בגלל שהוא היה עסוק מאוד... |
|
![]() |
![]() |
# 22 |
מתאורר
|
פצצה
בכמה קונים ממכך? |
![]() |
![]() |
# 23 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כי לפי דעתי, העיצוב הזה לא לרמה בכלל בשביל אלירן. אלירן לפי דעתי יכול לעשות עיצוב פי אלף יותר יפה ויותר מקצועי כמו בסטסרב ו דיגיטק ועוד חברה שאני לא זוכר את שמה. בכל אופן, אנחנו נחשוב על זה שוב, בבהתחלה כשהעיצוב לא היה גמור אלא רק חצי הוא נראה לא משו כל כך, עכשיו השתפר. שבת שלום, מושיק ברק.
![]() |
# 24 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לפי דעתי העיצוב של דיגטיק היה הכי פצצה
![]() www.digitekk.co.il כל השאר bestserv.co.il isreal-serv.net והעיצוב הזה. אחד דומה לשני. |
![]() |
![]() |
# 25 | |
חבר על
|
ציטוט:
עכשיו יש לי דעה ענקית על העיצוב הזה אני לא יעשה השוואות בין כל מה שעיצבתי כי אלה לקוחות שלי כמו שאמרתי לרותם אני לא יעשה עוד עיצוב אני יכול להחזיר לכם תהכסף ויש לי עליו ביקוש הרבה יותר גבוה. אבל אני לא יכנס איתך לזה כאן.
![]() |
# 26 | |
מתאורר
|
ציטוט:
זה מגעיל להתנשאות ולהגיד ש800 שקל זה לא מחיר בשבילו. והוא לא אמר את זה אתה אמרת למרות שאין לי מושג מאיפה אתה אומר כזה דבר.! אגב אלירן תעבור לעיצובי פורטל אני רוצה לראות מה תעשה עם עיצוב פורטל:qqb007: עם הוא יהיה מספיק טוב אני גם אקנה. עם יהיה לך סקיצה לעיצוב פורטל תראה לי. |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
Permanently Banned
|
עיצוב מעולה =]
|
![]() |
![]() |
# 28 |
תודה על תרומתך.