|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר מתקדם
|
באמת נהנתי לקרוא ואני שונא כתבות ארוכות.. כל הכבוד.. באמת!
אבל לדעתי זו העבודה של הממשלה העצלנית שלנו שלא עושה כלום למען העניים. רק גובים מאיתנו מיסים ואח"כ מבזבזים את זה על בתי מלון ושטויות שלא צריך. העיקר דמוקרטיה!
# 22 |
חבר וותיק
|
כל הכבוד..אין הרבה אנשים כאלה..(:
# 23 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לפני חודשיים הלכנו אני ועוד 2 ידידות לאכול פיצה, לקחנו פיצה משפחתית ענקית וכולם היו מפוצצים ונשארה חתיכה אחת, (ב2 בלילה) אז אמרנו ניתן את הפיצה למישהו שצריך את זה, אז הלכנו לחפש למי לתת הסתובבנו בעיר איזה שעה וחצי עד שמצאנו למי לתת.. במהלך החיפוש הרגשנו הרגשה שאנחנו עושים משהו טוב, אפילו שזאת רק חתיכה אחת, חבל לזרוק אם אפשר לתת. הכסף שאתם נותנים הולך לסיגריות, לסמים ולא לאכול.. לא כולם, אבל יש. לכן אוכל זה הפתרון הכי טוב, (אי אפשר להחליף אוכל היום בסיגריות או בסמים) יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
הסתובבתי לי בקרית אתא, ניגשה אלי אשה זקנה וביקשה כסף בטענה שהיא זקוקה לכסף כדי לקנות תרופה. לא האמנתי כ"כ ולכן הבטחתי לה שאם תיתן לי מרשם אני מתחייב לרכוש עבורה את התרופה. "אכלתי אותה"... היא הוציאה מרשם שהתברר כתרופה יקרה שלא כלולה בסל בזמנו. עלה לי 600 שקל.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|