|
|
|
|
# 1 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
כל היום המקלחת הייתה בשיפוצים, והמיני מרכזי היה טיפה'לה מקולקל. אחחחח... עכשיו, המזגן
![]() |
|
|
# 2 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
לילה טוב
קצת רעעאני מתרגש למחר יש לי מבחן פסיכוטכניי הבעיה היא שיש חלק במתמטיקה שעדין לא למדנו..!!אופפ נכנס ת'פלא על רטט וננסה לפתור לא בורח יותר משיעורי מתמטיקה.!אני גם מתגעגע לליבני שלייי ... טוב בהצלחה למי שעושה מחר גם מבחן פסיכוטכני של מכון קרני (אליעזר קרני שונא אותךך.!!) לילה טוב לכולם נתראה מחר..! |
|
|
# 3 |
|
הקדוש ברוך ה' =]
|
עדן, איך היה המבחןןןן????
ספר לנו :P חוםםםםםם =[[[[[ יום נפלא :|
# 4 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
וווווווווווווווווווווווואלהההה הלך טובבב
רק בחשבון קצת חירבשתי איקסים וגם באנגלית חח..!!חוץ מזה הלך טוב, גם הבוחנת כוסיתת..!!!! |
|
|
# 5 |
|
חבר בקהילה
|
ערב טוב טוב!
|
|
|
# 6 |
|
חבר וותיק
|
ערב טוב,
מחר יש לי מתכנות בלוגיקה ( ציון צפוי :20 ) מחרותיים יש לי מתכונת בפיזיקה ( ציון צפוי : 30 ) ביום ראשון יש לי מתכונת בסוליד ( ציון צפוי 65 ) ביום שני יש לי מתכונת בלשון ( ציון צפוי : 55 ) |
|
|
# 7 |
|
חבר וותיק
|
סוף סוף קיבלתי תרישיון של הטרקטורון יאיי
|
|
|
# 8 |
|
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
יום שישי מתכונת בלשון, מחר(היום), ומחרותיים(מחר), חופש מגן, היום ב 10 בבוקר יהיה לי מורה פרטית בלשון\:
אני צריך לעשות את השעורים שהיא הביאה לי, שונא לשוןןןןןןןןן.......... |
|
|
# 9 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ma kore??
ani be boston ![]() the time now is 22:55 we did pool party all here is ASHIRIM T.V 100` ve ani rezini its 100` and what do have here so bye.. i will come back at 3.7 but sometimes i will come to see what happend here ![]() |
|
|
# 10 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
בוקר טוב עולם =]
היום אני לא הולך לבצפר =] |
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|