|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בנצו'ק עשה לי טובה אני ומשה כמו אחים, הוא היה חייב לי 450 שקל אחרי יומיים זה היה אצלי.
לפני חודש כתבת כמה הם טובים. |
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אתה רומז פה שאני משקר בצורה מסוימת....אז אני לא , תשאל את משה. וכן ניסיתי לכבד את החברה שלו כי חשבתי שאולי אם אני יגיד עליה דברים טובים הוא יחזיר לי את הכסף אבל אני רואה שזה לא עובד...אז עוברים לתוכנית ב' יום ראשון אני מגיש כתב תביעה... |
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
בן אתה פשוט בנאדם מגעיל! כן כן בנאדם מגעיל!
אם אני מביא לפה את גלעד והוא אומר שסגרתי את זה איתו אתה מבקש סליחה פה ליד כולם? ובקשר לכולם פה מלכלים בלי לדעת כלום. סתם אתם חושבים שאתם הורסים משהו בכלל אז בואו אני יגיד לכם מה אתם הורסים כ-ל-ו-ם!!!!! ויבגני המלכלך הגדול שאני לא יספר פה לכולם שהייתה מאחוסן אצלי בשרת 3 חודש בחינם ואתה עוד מדבר רמאי!!! בקיצור שיהיה לכולכם יום טוב . אני לא יגיב כאן יותר אני רק יגיד לגלעד להגיב שתראו כמה שבן זה ילד קטן שחושב שיש לו איזה אמפריה. להתראות ויום טוב משה,מנכ"ל Digitekk.co.il
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הוא אומר שאין דבר כזה הוא חברה בע"מ והוא לא יכול לעשות כאלה דברים משה , כבר נמאס מהשקרים שלך אתה פשוט גנב Last edited by בן.נ.; 23-12-05 at 14:47.. |
|
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מצידי אתה יכול לרשום מעכשיו עד סוף העולם מה שבא לך עליי באמת שזה לא משפיע עליי! ושים לב שאני לא אמרתי מילה ואפילו לא רציתי להגיב הגבתי כי פשוט עירבו אותי בתגובה וזה לא רציתי זה הכל... תתחיל ללמוד לסתום את הפה! כי אני לא כמוך שחושב שמשהו חייב לך משהו, כי אני יכול לפרסם עוד 1000 ואחד דברים עליך, ותאמין לי שיש לי אנשים שיגבו אותי במילים שלי אל תכריח אותי לדבר כי אתה גם לא שווה את זה ואין לי את הזמן הזה! תערב אותי עוד פעם אחת ואני ימצא את הזמן לפתוח את הפה שלי ולספר הכל... יבגני |
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
לא מבין מכלום?
בוא נחשוב.. כמה פעמים נפל השרת בגלל שנתת לחשבונות שלך SSH? כמה מאעפן היית כשהתקנת 2 פיירוולים וזה הרס את השרת שנתת ללקוח? מנכ"ל... פחח עלוב.. |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
חבל פשוט חבל.
רותם דוא"ל: Rotema7 [at] gmail.com Last edited by Dodem; 23-12-05 at 15:01.. |
|
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
בואנה רותם בחים לא דיברתה עם אמא שלי מה אתה מבלבל פה תשכל.
אנשים התחלתם כבר לעצבן אם השקרים שלכם ובן על תדאג גלעד יבוא לפה וידבר ונראה מי הגנב אוקי?
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לעומת זאת אתה כן משה , אתה טוען שכולם משקרים ורק אתה דובר אמת...איך אתה מסביר את זה ? אני לא יודע , אולי באמת יש לך איזה שריטה...תסתכל על עצמך רגע ותחשוב רגע אולי תכניס לראש שלך שאתה באמת צריך לשפר את עצמך לפני שיהיה מאוחר מידי |
|
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
שנזכיר את דודי? (webitem)
שנדפק חזק בגללך! (הכוונה למשה) עשה טובה, אל תנסה להגן על עצמך. ואני עוד שמעתי את הסיפור המלא ממנו. משה הוא נוכל. אין מה לדבר. Last edited by k.machine; 23-12-05 at 15:08.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|