|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
הוסטסניון
|
![]() ציטוט:
אנשים כותבים בקורות גרועות על החברה | | | <> אנשים מגיבים שמחירים נמוכים כמו של דיגיטק מוכיחים את עצמם(ובכך מביאים לחברה הרבה אנשים מכיוון שהרבה חכמים קונים אחרי זה רק בגלל המחיר) | | | <> אנשים קונים ואז הם לא מרוצים | | | <> ואז הם כותבים תגובה, דיגיטק ממשיכים להמציא תירוצים חסרי כל שחר. | | | <> אנשים לומדים את הלקח. | | | <> באים חכמים חדשים לקנות את האכסון רק גלל המחירים וכך הלאה...עצוב ![]() |
|
![]() |
# 32 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 33 |
Permanently Banned
|
גם אני סבלתי כמוך , פי 4 יותר .
|
![]() |
# 34 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 35 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 36 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
חחחחח.... :qqb006: בכל מקרה, הרבה סבלו. :qqb001:
# 37 |
חבר וותיק
|
כל פעם כשאני רואה ביקורת רעה על דיגיטק אני חושב לעצמי "אחרי זה אני בטוח שאף אחד יותר לא ירכוש ממשה משהו" אבל אני תמיד רואה אחרי ביקורת רעה אחת עוד מלא שרק רכשו ממנו אני לא מבין הביקורת באה בשביל "הלקוחות" החדשים שלא יכנסו לאותו "חברה","עסק" מקווה שתלמדו לקח..
|
![]() |
# 38 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יכול להיות שהוא שילם כבר ממזמן.
# 39 |
תודה על תרומתך.
|
עד היום משה צריך להביא לי ריסיילר.
הוא אומנם פתח לי אבל למה שהוא יעבוד?
חבר מתקדם
|
אתם יודעים מה הכי מצחיק?
שכול מה שרושם פה דברים רעים עלי תמיד אמר לי שהוא מרוצה. תמיד יתקשר אלי ודבר איתי בטלפון. רק בגלל שלדומגא לא הבאתי לאבי שרת משחק בחינם הוא מלכלך עלי. ולכול אלא שחשובים שהוסטס זה המקום שהלקוחות שלי באים אלי אתם טועים ובגדול. אני לא בא להשויץ או משהו אבל עובדה שאחרי כול הביקורות השיקריות שרשמו עלי דיגיטק ממשיכה להתקיים אם יותר מי 11 שרתים. שיהיה לכם יום טוב אני לא מתכוון להגיב כאן יותר וגם זה שפתח את הנושא בקרוב יפתח נושא התנצלות את זה אתם תראו עוד מעט. תמשיכו ללכלך כמה שרק תרצו.
|