|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר וותיק
|
אני יודע!
רפי! הוא עצבני על כול ילד שקורא לעצמו מעצב. מעצבים מתחילים שבאים לפורום עיצובים ורוצים להציג את העיצוב הראשון שלהם ולמכור אותו מפחדים להציע את עצמם כי הם יודעים שישר יתקפו אותם. |
![]() |
# 32 |
משתמש - היכל התהילה
|
מושיר לא ענית עדין אם זה אלי או לא \=
הסיבות שלי רשומות למעלה ![]()
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
# 34 |
חבר וותיק
|
זה לא אלי.
|
![]() |
# 35 |
חבר על
|
הרוצח: Opacity.
יום ראשון בשעות הבוקר המוקדמות - היום בבוקר (יום ראשון), הוא ופיירסטייל הכריזו שEswds הצטרף לפיירסטייל. הרוצח היה מאוד עצבני - הוא התעצבן בגלל שEswds רצה לפתוח אתר כמו שלהם. פחדו בגלל מעמדו הגדול של הרוצח - הוא מנהל פורום גרפיקה. ולא ענית לי בהודעה הקודמת. |
![]() |
# 36 |
מ.תיכנות
|
חברה אני לא בטוח ממש, וזה נשמע לא הגיוני, אבל הרוצח הוא 2web בניה . למה? הנה: הוא פירסם אשכול, יום ראשון [היום] לפנות בוקר [רמז ראשון] באשכול היה סירטון על אלימות משטרתית, ל"נרצחים" לא הייתה אפשרות להגיב כי היה לשוטרים דרגה, עדי ראיה לא הגיבו מפחד, כלומר, שוטרים, הם פחדו.. ----------------------- לא ראיתי את הסרטון, וגם לא רוצה, מקווה שאני צודק, טל ![]() יום ראשון בשעות הבוקר המוקדמות[יום ראשון 5:33 בבוקר] , היה רצח שכמותו לא היה . הרוצח היה מאוד עצבני מסיבה כלשהי הוא פרק את כל עצביו על הנרצח, לנרצח לא היו שום ביררות הוא נרצח בדם קר בגלל שלרוצח היתה חשיבות גדולה מישום מה[הם שוטרים, לא היה לאנשים מה לעשות], הוא לקח את כל הסביבה איתו. בין הרצחים הכי גדולים שהיו עד כה. עדי ראייה שהיו במקום לא הסכימו להתראיין מישום מה , פחדו בגלל מעמדו הגדול של הרוצח[פחדו להגיב הם שוטרים]. נקווה שלא יקרו מקרים כאלה עוד, אוהב: אהרון ביטון. |
![]() |
# 37 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 38 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט: