|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר וותיק
|
זו הבעיה היום.
אנשים פה בהוסטס שמחזקים חברות עיצוב לא באמת מבינים שכל מה שהם עושים הוא משחק זול מול פוטושופ, בהתחלה שהתחלתי לגלוש כאן לא הבנתי איך עיצוב יכול להיות תמונה? מה נסגר? איפה הCSS? איפה הקבצי הHTML? למה יש רק עמוד אחד. ואז הבנתי שזה למעשה חורשה של ילדים, שלא יודעים אפילו מה זה CSS או מה זה HTML שיודעים קצת לשחק מול פוטושופ ומתלהבים. ואחר כך אנחנו שומעים תוגבות של "לא מקצועי" כי הערך של "מקצועיות" הולך לאיבוד בהוסטס, בגלל אותם אנשים שיודעים לשחק קצת מול פוטושופ - צר לי אבל לא מעצבים ולא נעלים. אז ברור ש200 שקל על תמונה בפוטושופ זה יקר מאוד. עיצוב מבוסס HTML "המעצבים" קוראים לזה "תיכנות" איפה בדיוק התכנת כאן? אין כאן כזה. עיצוב חייב להגיע , עם עמודים מוכנים לכל נושא, עם CSS ומוכנים לשימוש בHTML. אבל אתם, כן אתם כל אלה שהגיבו "לא יפה" או "לא מקצועי" או שלא יודעים מה ערך המילה של "מקצועיות" או שפשוט מעצבים שמקנאים. אני הייתי מהמר גם על קנאות וגם על חוסר יכולת להבדיל בין שק תפוחי אדמה לשק זהב. בהצלחה ! |
![]() |
# 32 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() את פרטי הדומיין.... , אני, אישית הפכתי עולמות |
|
![]() |
# 33 | |
הוסטסניון
|
![]() ציטוט:
# 34 |
חבר מתקדם
|
עיצוב יפה,נקי ומקצועי
זה עיצוב יפה מאוד לאתר עיסקי.
משתמש - היכל התהילה
|
ff - ממש גרוע רואים בו.
בכללי יפה. |
![]() |
# 36 |
חבר בקהילה
|
אני רואה פה שאתם רבים על מקצועי לא מקצועי, לדעתי העיצוב זוועתי(סליחה) .האתר בכלל לא נעים לעין, זה מכוער לדעתי
|
![]() |
# 37 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
דבר שני, אני לא מתכוון להתווכח איתך, כי אתה לא בדיוק מדד , אתה מעדיף את ASP על ASP.NET אבל משתמש בFF, אז כשתחליט לצד מי אתה משחק תחזור לפה. |
|
![]() |
# 38 |
חבר וותיק
|
העיצוב נראה כמשהו פשוט בHTML ב FF...רק שפתחתי את האתר ב IE ראיתי את העיצוב
תקנו זאת..
חבר פורום
|
חח איך הגיעו למצב כזה שלא רואים שום דבר חוץ מטקסט בפיירפוקס?
צריך להתאמץ בשביל כזה דבר! אבל אחרי שפתחתי את האתר עם אקספלורר גיליתי שגם שמה העיצוב קצת נקרע.. הנה תמונה להמחשת ההבדלים :qqb007: http://loading.co.il/uploads/738370303.PNG אני מקווה שאבא שלך יכול להחזיר את האתר ולקבל את התשלום בחזרה או משהו כזה :qqb006:
|
|