|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Guest / אורח
|
פרי אתה לא זמין בטלפון
|
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תאמין לי שזאת גם לא הדרך שאני רציתי בה אבל פרי הביא את זה על עצמו כי אני לא סתם התקשרתי פעם אחת וזהו נמאס. אני מחכה כבר יומיים ברצף (רק על התקלה הזו והיו עוד רבות) ומנסה לתפוס את פרי כבר המון זמן אז זה לא שאני סתם בא לפורום ומתחיל לעשות רע לאנשים
|
![]() |
# 5 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
בסדר, אני מבין אותך, גם אני קצת עצבני מכל העניין
אבל עדיין לבוא ולהתקיף אותו ככה אתה יכול לפתוח אשכול ולהגיד "מישהו יודע מה קרה עם פרי?" או "מישהו משיג את פרי?" אבל זה אפשר להגיד "תופעה", לא רק בפורום הזה, אנשים מתקפים בעלי חברות |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחי תראה פעם ראשונה הבלגתי, פעם שנייה גם, פעם שלישית גםף פעם רביעית גם אבל דיי כמה אפשר אני לא ספוג סופר הכל וזהו עובר...ודע לך שאני אדם סבלני מאוד
|
![]() |
# 7 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
להגיד לך משהו, אני לא בן אדם כזה סבלני.
אבל כשזה נוגע לדברים כאלה אני מבין שיש בעיה ולא מתרגש יותר מדי ואני, לא אוהב את הקטע הטלפוני רק כשאין ברירה בגלל זה פרי, דבר איתי איך שהו אחר(גם אין לי משהו קליטה עכשיו) |
![]() |
# 8 |
Member
|
אחי אני רשמתי בהודעה אתה בן אדם אחלה אבל יש נפילות ולא ניראה לי אתה יודע להיתעסק עם זה ביכללל!!
מההתחלה אני יודע שאתה אחלה אחי רק בגלל זה נישארתי איתך עוד שביקשתי עזרה בהתקנה הזאת במחשב החדש שקיבלתי עזרתה לי,אבל התיחזוק גרוע ואני לא ממליץ להיות בעסקים איתך לא ממליץ לכאלה ששונאים אותי אפילו. |
![]() |
# 9 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אחי או קיי
מכל ההגזמות שראיתי באשכול הזה זה היה השיא "אני לא ממליץ להיות בעסקים איתך לא ממליץ לכאלה ששונאים אותי אפילו" אתה כבר לא עושה שם רע לחברה אתה עושה שם רע לאדם אני לא מדבר בשם פרי פה, אני מדבר בשם עצמי, בתור לקוח של פרי ומישהו שדיבר איתו |
![]() |
# 10 | |
Member
|
זה ממש לא הגזמה
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|