|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 | |
|
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
המתנה הגדולה שקיבלנו..היא החיים. זה שלא קיבלת נעל שרצית או חולצה..זה לא קריטי. יש לך חיים - לאחרים אין. יש לך משפחה שאוהבת ודואגת..יש כאלו שאין להם. נסו להפיק מכל דבר את הטוב ביותר שאפשר, מלבד זאת שכפי שאברי ציין: לא יבואו למישהו ויודיעו לו שנשאר לו 30 יום לחיות. ברגע שהמערכת קורסת אצל בנאדם - המשפחה יכולים לנחש ולבוא להיפרד. אבל זה כבר חצי שעה..ולא30 יום. אלוהים בנה את העולם ב7 ימים, תחשבו רגע מה יכול לקרות ב30 יום. (פי 3) הנקודה פה היא שיש לך חיים, ומשפחה אוהבת..יש לך מתנה מהשמיים. אתה יכול ללכת..מישהו אחר לא. תחשבו על זה רגע, תסתכלו כמה יפה יהיה העולם כאשר מישהו יעריך את החיים שלו. עוד נקודה למחשבה חשובה: איש שהוא ערס..הוא עדיין בנאדם ועשוי מאותו חומר. רצוי להתרחק..אבל עדיין לבנאדם יש רגשות, זה שהוא נמצא ב"פוזה" שיהיה לו כייף. אלי. |
|
|
|
|
# 2 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
אומר לאנשים הרלוונטיים שאני אוהב אותם ומוקיר אותם ונפרד (3 ימים).
הולך לטיולים בארץ (10 ימים). נוסע לאנגליה (5 ימים), צרפת (6 ימים), רומניה (כמה שאפשר לראות, במיוחד מקום שקשור למשפחה). חוזר לארץ (יום אחד). {כל הטיולים עם אנשים שאני אוהב} נפרד שוב פעם מכולם, מוודא שהצוואה בסדר ונוסע לירושלים, הולך לכותל ועושה שם טיול. חוזר הביתה, והולך לישון לשינה שלפי הסיטואציה הדמיונית הזאת, אני לא אקום ממנה. -------------------- אבל עזבו. אני רוצה להמשיך לחיות ![]() תהנו מהחיים, תעשו דברים מועילים, ותתקדמו בהם. |
|
|
|
# 3 | |
|
WBD.co.il
|
ציטוט:
.. |
|
|
|
|
# 4 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
אומר תודה לכל מי שאני אוהב.
![]()
|
# 5 |
|
חבר בקהילה
|
הייתי אומרת כל מה שלא יכולתי להגיד,למי שצריך.
הייתי עושה כל מה שמזמן הייתי צריכה כבר לעשות-_-". --- עכשיו לכל מי שרשם הייתי עושה כל מה שלא היה לי אומץ לעשות,או לדוגמא,Sentiment,שאמר שיעשה כל מה שלא העז לעשות,או למישרשם שירצח,אז תעשו את זה ואחרי אותו זמן ייודע לכם שזו הייתה טעות רפואיתXD ואתם בסדר גמורXD,אתם תהיו בכאלו צרותסXDD עזבו...חחח |
|
|
|
# 6 | |
|
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 7 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 8 | |
|
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 9 |
|
חבר על
|
אונס נשים מגיל 12 עד 20
מקבל רחמים מבית משפט שלא צריכים לעשות לי כלום ![]() גאון!!!!!!!!!!!! בקיצור דואג לביתול כל הידידות השווות ![]()
|
# 10 |
|
תרם רבות להוסטס
|
חבר'ה,
"אולמרט העביר 200 מיליון ש"ח לחמאס" "איראן מפתחת אורניום" "איראן הורה לחמאס להתקיף את ישראל" "החמאס זועם על החלטת ישראל לא להעביר כספים לרשות הפלאשתינית" הרופא אמר, או לא אמר, אני לא חושב שבנסיבות כאלה יש לנו עוד הרבה זמן לחיות. חודש, חודשיים? כמה זה כבר יכול ליהיות עד המלחמה הבאה? |
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|