![]() |
# 31 |
חבר בקהילה
|
בעעע
אני זוכר בכיתה ד' היה לנו קטע כזה היינו באים למישהו לזין אם הוא היה זז הינו דופקים לו 3 בוקסים... אז היה איזה נחנח שמן כזה הלשין למחנכת... אז הגיע יום הורים ואני כולי מת מפחד עוד שניה משתין... היא כזה עושה לאמא שלי "מין בגיל כזה לא טוב" קיצר חפירות... חזרתי הביתה עם טראומות @_@ |
![]() |
![]() |
# 32 |
הוסטסניון
|
שהייתי בן 7,
היה לי כלב שממש אהבתי אותו , אחרי שחזרתי מהבית ספר כיתה ב' ניראה לי אמא שלי אמרה שהכלב בחוץ , חיכנו שהוא יבוא הוא לא בא, השכנה אמרה שהוא נידרס. ואני היה לי רגש שהוא לא מת, כולם היו עצובים חשבו שהוא מת, בסוף ראינו אותו בגינה של אנשים , הוצאנו אותו ישר מהגינה והלכנו... חח איזה שכנה אעלק נידרס...
# 33 |
חבר על
|
בגיל 4 בעטתי בכדור והוא עף לכביש רצתי להביא אותו הוא היה בכביש ראשי, ועבר ליידי אוטובוס ממש קרוב. אני לא זוכר את זה אבל אמא שלי סיפרה לי.
יש עוד כמה אבל זה העיקרי. |
![]() |
![]() |
# 34 |
הוסטסניון
|
אני זוכר כשהייתי בן 4-5, התחבאתי תמיד בארון של הבגדים של ההורים שלי
![]() ואז עברנו לישראל, ופה אין כאלה ארונות כמו שהיו שם ![]() |
![]() |
![]() |
# 35 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 36 |
חבר על
|
גיל 6 , רחובות
אני נוסע ברולר בליידס שמייס (איך אומרים את זה ![]() בקיצור נסעתי בכביש ועשיתי "צלחת" ונכנסתי במונית שנסעה על 90 חחח בקיצור הבחור הזה מוכר לי פלאפל מדי יום ![]() לא קרה לי כלום רק רגליים שבורות |
![]() |
![]() |
# 37 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחחח אני זוכר שהייתי קטן, אז אני ואח שלי תמיד הלכנו מכות(בצחוק כמובן)..
אז פעם אחת דחפתי אותו ממש חזק( ![]() וכדי שהוא לא ידפוק את הראש בשולחן(מזכוכית) הוא משך אותי! ואני נפלתי! ופתחתי את הראש \= ואני זוכר שירד לי מלא דם וההורים שלי לא היו בבית(גיל 8 בערך לבד בבית עם אח שלי, שהראש שלי פתוח \=). ושמתי מגבת על הראש כדי שיעצור/יספוג את הדם.. ואחרי זה שזה הפסיק, המגבת הלבנה, נהייתה אדומה! מפחיד לאללה ולא נעים כל כך \=
# 38 |
הוסטסניון
|
אני הייתי זורק את המגבת על אח שלי!
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|