|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
נשמה של הפורום
|
עכשיו השאלה היותר חשובה, איך להוריד פרופיל להתקבל ליחידות עורפיות - או בקצרה, איך להיות ג'ובניק?
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
קיבלתי מיונים לטיס,
מה זה אומר על הקב"א שלי ומה זה אומר על הדפ"ר שלי? ובמידה ואחתום ויתור על מיונים אלו, יש מצב שאני בממר"ם? |
![]() |
# 3 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
דפ"ר אני לא יודע.. אם יש לך מישהו מהמשפחה בצבא אתה יכול לנסות לבקש ממנו שיברר מה הקב"א שלך.. אח שלי ביקש מאבא שלי ויש לו 55. |
|
![]() |
# 4 | ||||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
ושוב - יש דברים הרבה יותר שווים ממר"ם. בתכל'ס הידע שם הוא לא משהו ועם השנים הרמה התדרדרה, פשוט יצא להם שם לפני 5-6 שנים של "תותחים" בתחום אבל היום זה ממש לא ככה. ציטוט:
![]() ציטוט:
ביררתי לך והפרוייקט שאתה מדבר עליו (לימודי י"ג י"ד של הנדסת מכונות, אלקטרוניקה וחשמל וכו') נקרא פרוייקט אופקים טכנולוגיים והוא שייך לחיל האוויר ולחיל חימוש.
# 5 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
קיבלתי, תודה ![]() נתחיל ללכת להוציא אישורים על כאבי גב, ברכיים ומיגרנות אני מניח... |
|
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 7 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]()
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אני מת לדעת את הדפ"ר שלי :|
תודה בכל מקרה שי, ואני כבר אברר את הקב"א שלי שאני אלך למיונים או אפעיל פרוטקציות. אלעד, אם אתה יודע את התשובה בנוגע לדפ"ר אשמח אם תענה. ![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אלעד, או שאני או שאתה התבלבלנו, שחקים זה בחיל האוויר אם אני לא טועה, דיברו על שחקים ביום הפתוח בתיכון שאני רוצה ללכת, אמרו שמי שממשיך במכללה ליג' יד' במגמת אלקטרוניקה ומחשבים, מתקבל לתוכנית שחקים (אבל אני לא בטוח שעל שחקים הם דיברו..אני לא ממש זוכר), והצה"ל משלם 80% על הלימוד במכללה, יכול להיות שאתה טועה או שיש שחקים גם בחיל האוויר?
|
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|