|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
חבר על
|
ציטוט:
מיכאל אומר לשותף שלי (הוא הכניס אותי לאיגנור) שהוא מוריד בין 50 ל-100 על הדיירקט אדמין, ועוד בין 200 ל-250 על התומך שהוא שולח לחווה, ועוד ועוד ועוד .. אמרתי לו: "אתה לא מוריד לי שקל, אתה מחזיר לי את כל ה-600 שקל ששילמתי לך" (במזל הוא גר בדימונה) בקיצור בסוף, הוא סידר את העינין . בכל זאת, אני יודע משהו שהוא נכון לגבי מיכאל, הוא אוהב את הכסף ולא מעניין אותו לא הלקוח ולא כלום ! אבל ברוך ה', הכל יסתדר ואמרתי למיכאל, מבחינתי החודש לא התחיל . טוב אבל הייקר הכל חזר ![]() שיהיה לך שבוע מעולה מאוד ![]() ירין . עריכה: לא קראתי את הסוף של האשכול שרשמת: "דרשתי פיצוי על הימים של הנפילה כמובן..." אמרתי למיכאל, שמבחינתי, החודש לא התחיל, רק יום ראשון, החודש יתחיל אחרי שאני יראה שהשרת פיקס .
![]() |
# 32 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ברגע שיש לך את כל האמצעים הדרושים שכתבתי אין לך בעיות.(כמעט ו)
![]() |
# 33 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אבל עם כל הכבוד משה אמר לי שזו הספקה של 5 דקות . זה או שאני מקבל פיצויי על השפה הגועלית ועל היחס המגעיל ועל הנפילה או שאני פשוט עוזב . אין לי בעיה שיחשוב מה בא לו . בעיקרון ? יש לי גם כן אפשרות לשלוח את המס הכנסה עליו למה לא קיבלתי עדיין את הקבלת קניה . יש מליון ואחד אמצעים להסתדר איתו השאלה היא איך אתה מדבר איתו . אם הוא מתייחס אליך חרא תתייחס אליו בצורה גרועה יותר רק ככה הוא יבין שלא כדאי לו להתעסק איתך יותר מדיי ולנסות לשחק איתך . |
|
![]() |
![]() |
# 34 |
עסק רשום [?]
|
אני לא מבין מדוע לא מתיעצים עם מתחזקים לפני ביצוע פעולות כאלו ואחרות.
rpm -e php / rpm -e httpd הסרה מוחלטת של הPHP ושל הApache (בצירוף שם החבילה המלא) בעזרת מערכת הקימפול של DA תוכל לקמפל את הApache והPHP בתוך 10-20 דקות מחדש והכל מסודר. בכל מקרה - כל הכבוד על העלאת שרת חלופי |
![]() |
![]() |
# 35 | |
חבר על
|
ציטוט:
יש בעית תשתית ב013 שהשרת פשוט מאוד לא זז אז הוחלט לעבור ל012 והשרת כבר פורמט ונקווה שנפטור את הבעיה הזאת מהר
![]() |
# 36 |
Permanently Banned
|
בהצלחה, אחלה חברה.
|
![]() |
![]() |
# 37 |
חבר על
|
כל הכבוד על העלאת השרת החלופי, שיהיה בהצלחה לכם.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|