|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אלירן לא לא סיפקת לו את העיצוב מכתחילה?
הרי הוא שילם לך לא? |
![]() |
# 32 |
Permanently Banned
|
תראה אלעד,עם כל הכבוד שהחברה שלך גדולה ומכובדת,אלירן לא גנב ובטח ובטח לא רמאי,עובדה,לי הוא עשה עיצוב מאוד יפה,הוא התחשב,ועשה הכל בישבילינו,הוא לא אחד שיפלה אנשים,ולפי השיחה שאלירן כתב זה רק מוכיח,אני לא מכיר את אלירן כרמאי,נראה מה אחרים יגידו,ותיק בבית המשפט לא נראה לי יגמר כפי שאתה חושב "רק לטובתך"
בברכה, נימרוד לוי. |
![]() |
# 33 |
חבר וותיק
|
למה שלא תפתרו את זה בטלפון?
כל הזמן הדרך לחפש מה רע באנשים, מה הם לא עושים טוב, ואז לפרסם ביקורת בהוסטס? זה הקטע? תתקשר עליו, תסדר את העניינים. |
![]() |
# 34 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
דבר ראשון אתה לא אמור לקבל שקל על הסקיצות שעשית . במידה והלקוח לא מרוצה הוא צריך לקבל ויקבל את הכסף שאתה חייב לו . דבר שני אני לא יודע איך עשית את זה אבל בדר"כ לא מבזבזים את הכסף של הלקוחות לפני שאתה יודע מה קורה איתם ![]() רק לאחר סיום העבודה וכשאתה רואה שהלקוח מרוצה והעברת לו את העיצוב - רק אז אתה רשאי להשתמש בכסף שהועבר אליך . ודבר שלישי ואחרון , אתה לא אמור בכלל לדבר כמו שאתה דיברת איתו ללקוח . כל עוד הכסף שלו אצלך אסור לך להתייחס ככה ללקוח (לפחות אני לא חושב שצריך לעשות את זה) . שיהיה לשניכם יום טוב ואלירן תחזיר לו את הכסף וסיימו עניין . בברכה , מאור . |
|
![]() |
# 35 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 36 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אני חושב שזה סתם מיותר, תסגרו את הכל בטלפון במקום לבוא לפה.
תודה על תרומתך.
|
טוב אז תסגרו את זה בבית משפט לתיקים קטנים,
לחמוד שאמר שזה עולה כסף והכל עו"ד, אין צורך בזה
חבר על
|
ציטוט:
על ההתחלה אמרת ניראה אולי אני ירצה תכסף בחזרה אני יחזיר לך תשובה רק אחרי שבועיים באת אליי ומתי באת אליי? שהמחשב כולו מת.....ומה ביקשת ממני? את הכסףףף!!! נכון אמרתי שהכסף יוחזר במלואו אבל שאתה פוסל עוד בחצי עבודה וישר מבקש את הכסףף זה לא בעיה שלי ואני לא חייב כלום אני חייב לך חצי מהסכום, ועוד משהו אני ביקשתי ממך בהתחלה רק מקדמה מחצי הסכום אתה שילמת הכל במכה אל תאשים אותי. בקשר ללקוח של פוקימון נכון הוא לקוח אבל הוא לא לקוח של "אלפי דולרים" כמו שאמרת שהרסתי לך עסקאות כאלה. "וב' האמן לי שאין הרבה חברות בסדר גודל שלנו בפורום הזה" תאמין לי שיש מלא. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
עכשיו אם הייתי עושה סקיצות וכל אחד היה בורח מה היה קורה? לפי החוקים מותר לי לקחת מקדמה. לגבי הכסף המבוזבז אין מה לעשות אני כרגע מוציא המון כספים על העסק שלי, אני יודע שיש לי עוד עבודה שנותנת לי ב-10 משכורת ככה שיש לי מאיפה להחזיר. ציטוט:
# 39 |
Permanently Banned
|
חבל מאוד יצא לו שם מאוד טוב
|
![]() |
# 40 |
תודה על תרומתך.
|
נראה לי שהאשכול לקראת עבירת הטעם הטוב.
|