|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
Permanently Banned
|
meshuga,
"ואתה לא יכול להשוות פיגוע למטח רקטות על ת"א....בת"א יש בניינים רבי קומות וצפיפות אוכלוסין הכי גבוה בארץ...אז זה שונה לגמרי." גם באשקלון יש את תחנת הכוח שיכולה למחוק חצי עיר ותשבית חצי דרום, זה לא קשור בכלל,תל אביב לא שונה משדרות או אשקלון,בשלושתם גרים יהודים. fector-אני גר בשדרות.. |
![]() |
![]() |
# 32 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
Fector וסדי,מסכים איתכם ב-100%. פתאום שמאיימים על תל-אביב מתחיל לדגדג לכם הא ? ומה עד עכשיו ? |
|
![]() |
![]() |
# 33 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
(הנה, תקרא כאן ותראה מה הם אותם מקומות אסטרטגים : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3237366,00.html) הנה תמונה של הפצצה של מקום אסטרטגי, איך הם יחיו ככה ! ![]() ועוד משהו שראיתי עכשיו ב-YNET : מופז למפגינים: "שיפי הנפש ילכו למשפחות השכולות" הפתיע . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3243185,00.html ולא תחשוב שאני לא יודע מה זה צבא, אחי בעוקץ, ויש לו מספיק סיפורים . (עוקץ עובדת גם עם סיירת מטכ"ל, שייטת שלדג וכו') אבל עדיין ... אני לא מאמין בממשלה, ובגלל שהיא קובעת, כבר הפסקתי להאמין בצבא . |
|
![]() |
![]() |
# 34 |
Permanently Banned
|
חח פש מופז,לא מאמין עליו.
בכל זאת, מתי צריכה להיות המכה שלהם? מתי שהם עושים הפגנות,צריך להפציץ בהם. יש כנגד זה חוק או משהו כזה? |
![]() |
![]() |
# 35 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
תאמין לי גם כשאני הייתי קטן הייתי כל הזמן שואל את אבא שלי למה הם לא עושים את זה...אבל הוא הסביר לי שזה לא ישראל..זה העולם..אנחנו כפופים להם..אם אנחנו עושים משהו גדול מדי בלי אישור אנחנו מקבלים על הראש...אני ואתה חיים בגלל העולם הזה..כי מספיק חתימה אחת של ארה"ב ואין אספקה יותר של תחמושת ושל כסף לפה...ואז מה?... תחשוב קצת...באמת שאני מבין מה אתה אומר..אבל זה לא פשוט..אם אתה חושב שזה הממשלה אתה טועה...מה נראה לך שאולמרט אוהב פלסטנאים/מחבלים?..אף אחד לא רוצה אותם על כדור הארץ..אבל אם אנחנו עושים רע לעזה...אז יש תגובה מארצות ערב..ששם מצוי ה"זהב השחור"-הנפט..וכתוצאה מהתגובות שלנו בעזה המחיר עולה או גרוע..מנתק אספקה כצעד מחאה..וזה ממש לא אוהבים בעלי הברית שלנו... קצת לחשוב יותר מ"להפציץ להפציץ" וכמו שאנחנו כפופים לעולם גם הם..ואם יהיה משהו על ת"א...שכמו שאמרתי..שם רקטה יכולה להיות אסון גדול (לא שאני מזלזל בחיי אדם אחרים שנספו במקום אחר)...הם יחטפו בראש ולנו יהיה אור ירוק להחזיר בעוצמה.. *אני מקווה שהבהרתי את העמדה שלי..כי כבר אין לי כח לכתוב פה תגובות. |
|
![]() |
![]() |
# 36 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה ממש צודק ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 37 |
Permanently Banned
|
mehuga, מצטער אני לא מסכים עם כמה דברים שלך
אנחנו מדינת ישראל,אנחנו לא צריכים להיות כפופים לעולם. כמו שארה"ב לא כפופה לעולם בזה שהיא מפגיזה חופשי את עירק,אנחנו לא אמורים להיות כפופים לעולם הזה. ארה"ב לא אמורה לספק לנו חתימות,כמו שאנחנו לא אמורים לספק להם חתימות שיתעסקו בעניינים שלהם ואנחנו בשלנו. Last edited by SaDi; 24-04-06 at 18:07.. |
![]() |
![]() |
# 38 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ומה עם כל הסיוע שלהם? הכספי והצבאי? תחשוב שאין לנו קשרים טובים עם ארה"ב מה אז יהיה? ואני בעד להכנס באמא שלהם דרך אגב.
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 39 |
Permanently Banned
|
עזוב את הסיוע וכל זה,את זה גם אנחנו עושים להם.
אבל אנחנו לא צריכים כל דבר לשאול את האמריקנים,כמו להתחיל פעולה להכנס בהם,אנחנו מדינה עצמאית. |
![]() |
![]() |
# 40 |
חבר בקהילה
|
חחחח יש כאן כמה שיכולים להיות פרשנים פוליטיים...
מה אני יגיד לכם אלוהים ישמור אותנו - תשארו אופטימיים - יש עשרות התרעות כאלו בשבוע - יש אלוהים והוא רואה הכל... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|